Την μεγάλη κόντρα που έχει ξεσπάσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Φωτεινή Πετρογιάννη, θέλησε να σχολιάσει η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον αέρα της εκπομπής της ”Super Κατερίνα”. 

Με αφορμή τα σχόλια που γίνονται στο twitter, αλλά και σε κάποιες ιστοσελίδες η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει μια έκκληση. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ζήτησε από τα sites να μην εμπλέκουν στην κόντρα των δυο γυναικών και ανθρώπους από το οικογενειακό περιβάλλον ή πρώην σχέσεις άλλων ατόμων που με κάποιο τρόπο σχετίζονται με τις δυο γυναίκες.

Θυμίζουμε ότι η Κατερίνα Καινούργιου είναι πρώην σύντροφος του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, του πλέον συζύγου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε μέσα από τον αέρα της εκπομπής της: «Θέλω να παρακαλέσω για κάτι σημαντικό. Να παρακαλέσω κυρίως τα sites, στο twitter ας γράφουν ό,τι θέλουν. Επειδή βλέπω γίνονται διάφορα retweet. Μη μπλέκετε οικογένειες, ούτε οικογένειες, ούτε την οικογένεια του συζύγου της Κωνσταντίνας, η οικογένεια δε φταίει κάπου. Ούτε πρώην σχέσεις δικές μου, της Φωτεινής, του ενός και του άλλου. Σας παρακαλώ, μη μπλέκετε ανθρώπους. Αυτή τη στιγμή έχουν προχωρήσει τη ζωή τους και δε φταίνε πουθενά μόνο και μόνο για μια χαζή κόντρα».

Δείτε το βίντεο με την έκκληση της παρουσιάστριας:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ