Η Νίκολα Πελτζ κοινοποίησε μια δημοσίευση στο Instagram μπροστά από το κρεβάτι της και με το τραγούδι “Lola Young Dont’t Let Me” να αποτελεί έμπνευση για εκείνη. Μάλιστα, τόνισε τους στίχους που αναφέρουν: «Λες ότι είμαι πραγματικά περιφρονητική, βαρετή».

Προς το τέλος του βίντεο, ο σύζυγός, Μπρούκλιν Μπέκαμ, έκανε μια έκπληξη, χαμογελώντας και γνέφοντας καθώς φορούσε ένα καουμπόικο καπέλο. Το σύντομο κλιπ έκανε τους θαυμαστές τους να πάρουν θέση.

«Πρέπει να ξέρεις ότι θα σε στηρίζουμε για πάντα», «Αυτό είναι για την πεθερά σου;», ήταν κάποια από τα σχόλια του κοινού, ενώ μια μερίδα κόσμου βρήκε την κοινοποίηση προκλητική. Η Νίκολα Πελτζ δεν ανέφερε αν απλώς της άρεσε το τραγούδι ή αν προσπαθούσε να στείλει ένα μήνυμα, αλλά βρέθηκε στο επίκεντρο εν μέσω και της φημολογούμενης κρίσης με τη Βικτόρια Μπέκαμ από τότε που παντρεύτηκε με τον Μπρούκλιν Μπέκαμ τον περασμένο Απρίλιο.

Νίκολα Πελτζ
Ο πατέρας της, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Νέλσον Πελτζ, μηνύει τους διοργανωτές γάμου του ζευγαριού, οι οποίοι προσλήφθηκαν έξι εβδομάδες πριν από τον γάμο, με τον Νέλσον να τους καταβάλλει μια προκαταβολή 159.000 δολαρίων. Ωστόσο, τους απέλυσε μετά από δύο εβδομάδες και τώρα τους μήνυσε επειδή αρνήθηκαν να του επιστρέψουν τα χρήματα.

Μάλιστα, έχουν καταθέσει αγωγή, στην οποία δικαστικά έγγραφα αποκαλύπτουν ότι η σύζυγος του Πελτζ τον έπεισε να μην ακυρώσει τον γάμο λόγω φόβου για τις επιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει στην καριέρα της κόρης τους.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ