Η Αμαλία Τουράνη κατήγγειλε τον πρώην σύντροφο της Ηλία Καμπακάκη μέσω του Instagram της για ξυλοδαρμό αλλά και για αδιαφορία προς την κόρη τους.

Η εκπομπή Open Weekend, επικοινώνησε μαζί της και η ίδια έκανε νέες δηλώσεις κατά του Ηλία Καμπακάκη.

«Με την βοήθεια του κόσμου φτάσαμε στην Αμερική το 2018. Απλά μέχρι να φτάσουμε, έκανα έναν μεγάλο αγώνα για να βγάλω τον ερανικό λογαριασμό. Δεν τον είχα σύμμαχό μου πουθενά σε όλο αυτό. Εκείνος συνέχιζε τα Live του γιατί δεν ήθελε να τα αφήσει για να γυρίσει και να μείνει στην Αμερική.

Παρόλα αυτά, του άλλαξαν την γνώμη κάποιοι άνθρωποι, όταν είδαν σε τι τραγική κατάσταση ήταν η κόρη μας, Κλεοπάτρα στο τελικό στάδιο μετά από χημειοθεραπείες που έκανε. Έκοψε εντελώς επικοινωνία με το παιδί. Σταμάτησε να δίνει διατροφή, σταμάτησε να την υποστηρίζει. Καταρράκωσε το παιδί το οποίο προσπαθεί να επικοινωνήσει επί δύο χρόνια μαζί του», δήλωσε η Αμαλία Τουράνη για τον Ηλία Καμπακάκη.

«Το 2010 που ήμουν έγκυος και μέναμε στο σπίτι μου, ήταν πολύ βίαιος, με αποκορύφωμα μια μέρα που με χτύπησε πάρα πολύ. Πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και έκανα μήνυση. Πήγα σε Ιατροδικαστή στον καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατέγραψε το περιστατικό, με εξέτασε και όντως υπάρχει ιατροδικαστική εξέταση πάνω μου», ανέφερε η Αμαλία Τουράνη.

Τέλος, η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή μίλησε και για δεύτερο περιστατικό ξυλοδαρμού λίγες μέρες μετά τη γέννηση της κόρης τους. «Δεν υπήρχε γάμος, διαλύθηκε ο γάμος μας γιατί εγώ όταν ήμουν τεσσάρων μηνών έγκυος με χτύπησε. Ήταν όλα έτοιμα σε δυο μήνες παντρευόμασταν. Μόλις είχαμε αρχίζει να μοιράζουμε τα προσκλητήρια, διαλύθηκαν όλα. Αφού γεννήθηκε το παιδί και τα ξαναβρήκαμε για 40 μέρες, με χτύπησε ενώ είχα την Κλεοπάτρα στην αγκαλιά μου, σηκώθηκε και έφυγε από το σπίτι», δήλωσε η Αμαλία Τουράνη στο Open Weekend

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ