Το πρωί της Πέμπτης, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Γουίλιαμ και Κέιτ βρέθηκαν στο Φάλμουθ για την πρώτη επίσημη κοινή επίσκεψή τους στην περιοχή από τότε που έγιναν ο δούκας και η δούκισσα της Κορνουάλης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, η Κέιτ Μίντλετον είχε μια ευχάριστη έκπληξη αφού συνάντησε έναν από τους δασκάλους της στο παλιό σχολείο, τον Τζιμ Έμπουρι, ο οποίος ήταν εθελοντής στην πόλη της Κορνουάλης.

Η τρυφερή και γλυκιά στιγμή ήρθε προς το τέλος της επίσκεψής τους. Η Κέιτ έμεινε με το στόμα ανοιχτό και αναφώνησε: «Θεέ μου. Σας αναγνωρίζω. Θυμάμαι την τάξη και τα πάντα. Ουάου. Είναι τόσο μικρός ο κόσμος.».

Η πριγκίπισσα χαιρέτησε τον δάσκαλό της με μια αγκαλιά και του είπε πώς το στυλ διδασκαλίας του αντικατοπτρίστηκε στον τρόπο με τον οποίο διδάσκει η ίδια τα παιδιά της, ειδικά τη μοναχοκόρη της, την πριγκίπισσα Σάρλοτ. «Προσπαθώ να διδάξω στην κόρη μου όλα όσα μου μάθατε.», εξήγησε.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνάντησε τον παλιό της καθηγητή και η αντίδρασή της ήταν μοναδική!

Ο Τζιμ ήταν ένας από τους καθηγητές ιστορίας της Κέιτ και όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους πώς ήταν ως μαθήτρια, την αποκάλεσε «φανταστική» πριν προσθέσει: «Ήταν σε μια υπέροχη τάξη και ήταν μια εξαιρετική μαθήτρια και ένα υπέροχο παιδί. Πριν από 25 χρόνια».

Η Κέιτ αναμφίβολα θα έχει χαρούμενες αναμνήσεις από τον παλιό της δάσκαλο, αλλά η επίσκεψή της με τον Γουίλιαμ αμαυρώθηκε ελαφρώς από έναν διαδηλωτή.

Ένας άνδρας, κρατώντας ένα λευκό φύλλο χαρτιού, φώναξε, «Όχι άλλη μοναρχία» όσο το ζευγάρι χαιρετούσε τους ντόπιους μέσα στο πλήθος.

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ έδειχναν να μην ενοχλούνται από τη μικρή αναστάτωση καθώς συνέχισαν να μιλούν με μέλη του κοινού.

πριγκίπισσα της Ουαλίας
Getty Images

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ