Ο Παναγιώτης Κοτρίδης έφτιαξε μια φωτογραφία με αφορμή τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία η οποία έγινε viral και ο ίδιος μίλησε για το γεγονός.

Η φωτογραφία του έχει προκαλέσει παγκόσμο ενδιαφέρον, καθώς ένας διασώστης του Ε.Μ.Α.Κ κρατά στην αγκαλιά του ένα κοριτσάκι. Τη φωτογραφία κοινοποίησε ο υποστράτηγος εν αποστρατία διασώστης, Παναγιώτης Κοτρίδης. Πολλοί θεώρησαν ότι ήταν μια αληθινή φωοτγραφια.

Μάλιστα, ακόμα και η Μαντόνα μοιράστηκε την συγκεκριμένη φωτογραφία. Αρκετοί πίστεψαν οτι η εικόνα ήταν πραγματική, και αρκετοί τον κατηγόρησαν.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Ο Παναγιώτης Κοτρίδης μίλησε στο [email protected] και εξήγησε: «Εγώ σκέφτηκα αυτή τη φωτογραφία, καθώς ήθελα να απεικονίσω έναν διασώστη να κρατά ένα παιδάκι μπροστά από χαλάσματα. Το έφτιαξε πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης, το αποτέλεσμα με ικανοποιούσε, έκανα τις παρεμβάσεις που ήθελα μέσω του φώτοσοπ και έβαλα τα σήματα και τις σημαίες. Είναι μια ψηφιακή δημιουργία, και αυτό υπήρχε και στην ανάρτησή μου. Πολλοί με κατηγόρησαν για κακό φώτοσοπ. Ήθελα να περάσω το μήνυμα της αλληλεγγύης τώρα που ο λαός της Τουρκίας το έχει ανάγκη».

«Δεν το μετάνιωσα γιατί ήταν κάτι που ήθελε η καρδιά μου», σημείωσε ο Παναγιώτης Κοτρίδης, ενώ σχολίσε και το ότι την κοινοποίησε η Μαντόνα.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ