Η Ελίνα Παπίλα παρουσίαζε το «[email protected]» με τον Γιώργο Καρτελιά την προηγούμενη σεζόν, ενώ πλέον την εν λόγω εκπομπή παρουσιάζουν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.

Η Ελίνα Παπίλα συμφώνησε λοιπόν να ενταχθεί στο δυναμικό του ΑΝΤ1. Μάλιστα, πριν λίγο διάστημα είχε αναφερθεί ότι θα συμμετείχε στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου για την κοινωνικό tv show του Σαββατοκύριακου. Ωστόσο, η συνεργασία της Χατζηβασιλείου με τον σταθμό ναυάγησε και τη θέση παίρνει η Ελίνα Παπίλα, σύμφωνα με το «Πάμε Δανάη».

Η εκπομπή θα προβάλλεται το Σαββατοκύριακο πριν από το δελτίο του σταθμού, σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα, ενώ εχθές έγινε τηλεδιάσκεψη με στελέχη του ΑΝΤ1.

Χατζηβασιλείου

Οι υπογραφές δεν έχουν πέσει, ενώ αναζητούνται τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, και πρόθεση του ΑΝΤ1 είναι να κάνει πρεμιέρα η εκπομπή μέχρι τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους!

«Στη ζωή δεν τα κάνεις όλα για τα χρήματα ούτε για την προβολή. Υπάρχει κάτι που λέγεται ταυτότητα κι αν αυτό που καλείσαι να κάνεις δεν έχει μέσα την ταυτότητά σου, είναι πιο συνεπές προς τον εαυτό σου και προς το κοινό σου να το αποφύγεις», ανέφερε η Βίκυ Χατζηβασιλείου πρόσφατα με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ