Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από τότε που η Πάρις Χίλτον και ο σύζυγός της Κάρτερ Ρέουμ κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τον γιο που απέκτησαν μέσω παρένθετης μητέρας.

Σε πρόσφατη podcast, η Πάρις Χίλτον είχε μιλήσει για το πώς βιώνει όλο αυτό αλλά ακόμα, είχε αποκαλύψει το όνομα του μικρού λέγοντας ότι θα τον ονομάσουν Φίνιξ Μπάρον Χίλτον Ρέουμ.

Η πρώτες φωτογραφίες της Πάρις Χίλτον με το μωρό της

«Ο παππούς μου ήταν πάντα ο μέντοράς μου και τον είχα πολύ ψηλά. Ήμασταν πάρα πολύ κοντά και μου λείπει κάθε μέρα. Έτσι, ήθελα πάρα πολύ να δώσω το όνομά του στον πρώτο μου γιο» είπε χαρακτηριστικά η Πάρις Χίλτον και συνέχισε: «Σχεδιάζω τα ονόματα των παιδιών μου για πολλά χρόνια τώρα».

Η Πάρις δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που φαίνεται η ίδια στο πλευρό του συζύγου της την ώρα που κρατάει στην αγκαλιά της το νεογέννητο. Σε μία άλλη φωτογραφία η Πάρις Χίλτον φιλάει γλυκά το μωρό της στο μέτωπο. «Baby Phoenix. Our whole entire world.» έγραψε η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η 41χρονη επιχειρηματίας ανακοινώνοντας το νέο μέλος της οικογένειας πριν από μερικές εβδομάδες έγραψε: «Ήταν πάντα όνειρό μου να γίνω μητέρα και είμαι τόσο χαρούμενη που ο Κάρτερ και εγώ τα καταφέραμε» και συνέχισε στο people: «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε μαζί την οικογένειά μας και οι καρδιές μας εκρήγνυνται από αγάπη για το αγοράκι μας».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ