Στα μέσα Ιουνίου, η Παναγιώτα Βλαντή και ο Γιάννης Βλάχος παντρεύτηκαν στην Ύδρα, και η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στο “Happy Day” μιλώντας για την απόφασή της να μην γνωστοποιήσει το μυστήριο τόσο στα μέσα ενημέρωσης όσο και σε ανθρώπους από το περιβάλλον της.

Λίγο πριν πραγματοποιηθεί η αποψινή πρεμιέρα του “Άσε μας ρε μαμά” στον Alpha, η ίδια συνομίλησε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και αναφέρθηκε στην γνωριμία της με τον σύζυγό της, η οποία έγινε το 2018.

«Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και άντρας και τον θαυμάζω πολύ. Είναι υποστηρικτικός. Δεν γκρινιάζει καθόλου με τα καθημερινά γυρίσματα. Δεν είναι κτητικός, του αρέσει που δουλεύω και το κατανοεί», είπε χαρακτηριστικά για τον σύζυγό της.

Όσον αφορά στην απόφασή της να κρατήσει τον γάμο της μυστικό, η ηθοποιός εξήγησε: «Κράτησα κρυφό τον γάμο μου για να τον χαρούμε. Φυσικά μετά το ανακοινώσαμε και δώσαμε τις φωτογραφίες. Δεν θέλαμε την ημέρα του γάμου να μαζευτεί κόσμος και να ήταν φωτογράφοι. Ούτε σε συγγενείς μας δεν το είχα πει. Μαζευτήκαμε 50 άτομα και λόγω covid. Kάποιοι παρεξηγήθηκαν και κάποιοι γκρίνιαξαν».

Για επιλογή της Ύδρας, ανέφερε ότι δεν υπάρχει κάποιος συμβολισμός απλώς αποτελεί ένα νησί που τους αρέσει και έπειτα και από πρόταση της κουμπάρας της αποφάσισε να τελέσει το μυστήριο εκεί, με την ίδια να υπογραμμίζει ότι ήταν μια μαγική στιγμή.

https://www.youtube.com/watch?v=DJhFqfpq150

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ