Η Ιωάννα Παλιοσπύρου φιλοξενήθηκε από την εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” και τη Σίσσυ Χρηστίδου και μίλησε ανοιχτά για τη ζωή της μετά το θλιβερό γεγονός της επίθεσης με το βιτριόλι.

Η παρουσιάστρια είχε βρεθεί πριν από μια ημέρα στο σπίτι της Ιωάννας Παλιοσπύρου και εκείνη της παρουσίασε τα ρούχα της επίθεσης τα οποία μυρίζουν ακόμη βιοτριόλι. Επίσης η Ιωάννα έδειξε χωρίς δισταγμό τα τραύματά της και τα σημάδια από τα μοσχεύματα.

Στη συνέχεια μίλησε για τη συλλογή των μασκών της που πρέπει να φορά καθημερινά αλλά και για τη ρουτίνα που πρέπει να ακολουθεί για να περιποιείται τα τραύματά της.

Η Ιωάννα εξομολογήθηκε για τη στιγμή που άρχισε να αποδέχεται τον εαυτό της: “Σηκώθηκα ένα πρωί έκανα το μπάνιο μου και δεν ξέρω μάλλον ήμουν σε καλή διάθεση και τράβηξα μια φωτογραφία μου στο φως της μέρας, χωρίς τη μάσκα. Την έστειλα στην γιατρό και της είπα πρώτον ότι νιώθω πολύ όμορφη και δεύτερον πόσο την ευχαριστώ. Μου απάντησε πολύ γλυκά, συγκινήθηκε και μου είπε ότι θα νιώσω ακόμη πιο όμορφη…”.

Η 36χρονη κοπέλα δήλωσε για την καθημερινή της ρουτίνα: “Βγάζω τη μάσκα για να φάω και να κάνω μπάνιο. Την φοράω όλη την μέρα και για τον ύπνο. Στον ύπνο φοράω μόνο την υφασμάτινη, για να μπορώ να κοιμάμαι. Έχω ουλές στο πρόσωπο, στον λαιμό μου και στα χέρια. Στο μάτι μου κάνω ειδική περιποίηση γιατί κινδύνεψε. Οι συνήθειες μου έχουν αλλάξει στο 100%, έχουν προσαρμοστεί στα τραύματά μου.”

Δείτε τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις στα βίντεο που ακολουθούν:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ