Η δημοφιλής τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου κοινοποίησε μια εικόνα εκείνης και της αδερφής της Νέλλης και η αλήθεια είναι ότι μοιάζουν σε μεγάλο βαθμό.

Αν και η τραγουδίστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media, δεν συνηθίζει να δημοσιοποιεί προσωπικές της στιγμές. Ωστόσο έκανε μια ωραία εξαίρεση και πόζαρε με την αδερφή της. Καθισμένες και ήρεμες, λοιπόν, φωτογραφήθηκαν μαζί και οι followers της δημοφιλούς ερμηνεύτριας ανταποκρίθηκαν με τα likes και τα comments που έκαναν!

Νατάσσα Μποφίλιου

Να αναφέρουμε ότι η τελευταία δισκογραφική δουλειά της τραγουδίστριας με τίτλο «Εποχή του θερισμού» έχει αγκαλιαστεί ένθερμα από το κοινό της, ενώ οι συνδημιουργοί Θέμης Καραμουρατίδης και Γεράσιμος Ευαγγελάτος είχαν αναφέρει μαζί με την ερμηνεύτρια κατά την παρουσίαση του δίσκου: «Όταν φτιάχναμε την “Εποχή του Θερισμού”, μόνο να ελπίσουμε μπορούσαμε με πόση αγάπη θα την αγκαλιάζατε και πόση δύναμη θα μας δίνατε για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε έναν κόσμο που οι άνθρωποι αγγίζονται και οι φωνές τους ενώνονται στην ίδια μουσική».

Η ανάρτηση που έκανε η Νατάσσα Μποφίλιου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ