Ένα κορίτσι «με χαμηλή αυτοπεποίθηση», που «πρέπει να μάθει πράγματα». Αυτά είπε η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά για την αγαπημένη του γιου της, Πάολα Μπαντόσα.

Μετά από ένα σύντομο διάστημα χωρισμού, τον οποίο οι ίδιοι ανακοίνωσαν στα social media, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η αγαπημένη του τενίστρια, Πάολα Μπαντόσα, είναι ξανά μαζί. Μια επανασύνδεση που επίσης σχολιάστηκε δεόντως από τους followers του ζευγαρίου και σήμερα ήταν το βασικό θέμα της αποκλειστικής συνέντευξης που παραχώρησε η μητέρα του Στέφανου στο «Πρωινό».

Η Γιούλια Σαλνίκοβα Τσιτσιπά, η Ρωσίδα πρώην τενίστρια που βρίσκεται πάντα στις κερκίδες όταν αγωνίζεται ο γιος της και κατά καιρούς έχει ακούσει τα… «γαλλικά» του για τις παρεμβάσεις της, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και φυσικά ρωτήθηκε για τις επικές κόντρες του Τσιτσιπά με τον πατέρα του, καθώς και για τη σχέση του με την αγαπημένη του Μπαντόσα.

μητέρα του στέφανου τσιτσιπά
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει πάντα την οικογένειά του δίπλα του όταν αγωνίζεται, ενώ επικές είναι οι κόντρες του με τον πατέρα του στα courts. (Photo: Getty Images)

Αφού χαρακτήρισε τον γιο της ως έναν «καλό μαθητή, που μαθαίνει γρήγορα αλλά παίρνει κάποιες απρόβλεπτες αποφάσεις», επέλεξε να ρίξει τους τόνους στην κόντρα του με τον πατέρα του, αποδίδοντας τα «θέματα» που έχουν στο τένις, ενώ «είναι πολύ πολύ καλύτερα στη ζωή».

Όταν η κουβέντα έφτασε στην πολυσυζητημένη επανασύνδεση Τσιτσιπά και Μπαντόσα, η Σαλνίκοβα έδωσε μια απάντηση που δεν άφηνε πολλά περιθώρια και έδειξε ότι, παρά τη ρωσική της καταγωγή, διατηρεί πολλά στοιχεία κλασικής Ελληνίδας πεθεράς:

«Είναι μία απόφαση που έχε παρθεί, δεν ρώτησε κανείς την άποψή μου», είπε και συνέχισε… λίγο πιο γλυκά, αναφέροντας ότι η Μπαντόσα ήταν ανέκαθεν καλή απέναντί της.

Πάολα Μπαντόσα και Στέφανος Τσιτσιπάς, είναι ένα ζευγάρι που δεν φοβάται να δείξει τον έρωτά του.

Δεν παρέλειψε, όμως, να σχολιάσει το χαρακτήρα της: «Είναι ένα κορίτσι που δεν έχει πολλή αυτοπεποίθηση, αν και μερικές φορές δίνει αυτή την εντύπωση. Επίσης χρειάζεται μεγάλη στήριξη και πρέπει να μάθει πράγματα, να έχει εμπειρίες. Οπότε με τα καλά και με τα κακά είμαι μαζί τους, γιατί είναι νέοι», είπε.

Όταν, δε, ρωτήθηκε αν ο Στέφανος είναι ερωτευμένος, απάντησε μάλλον… διπλωματικά: «Είναι μία δύσκολη συνθήκη, είναι στην ίδια δουλειά που τους κάνει να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον καλύτερα. Αλλά τα μεγάλα διαστήματα που είναι σε απόσταση τους κάνουν να νιώθουν μοναξιά και ανασφάλεια και πολλά άλλα πράγματα. Οπότε, ο χρόνος μπορεί να δείξει πόσο δυνατή είναι αυτή η σχέση», είπε.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ