Μια συνάντηση που είχε προαναγγείλει με μεγάλη προσμονή η Ελένη Μενεγάκη συνέβη σήμερα, το μεσημέρι της Παρασκευής on air μέσα από την εκπομπή της ”Ελένη”. Η παρουσιάστρια συνάντησε τηλεοπτικά την Ρούλα Κορομηλά μετά από… 26 χρόνια! Με κοινό πλάνο και με το ίδιο τραγούδι που είχαν βρεθεί το 1996 στο Πρωινό, οι δύο παρουσιάστριες είπαν την πρώτη καλησπέρα στο τηλεοπτικό κοινό.

Οι δύο παρουσιάστριες κάθισαν στον ίδιο καναπέ, με λίγο άγχος και κάποια αμήχανα χαμόγελα…

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι λέμε ένα τέταρτο τώρα οι δυο μας, με τις αγωνίες μας, με τη χαρά μας και με τα άγχη μας», είπε αρχικά η Ελένη. «Πες μου ότι έχεις άγχος αυτή τη στιγμή όπως κι εγώ», ρώτησε η Ρούλα.

«Έχω ξυπνήσει μαύρη νύχτα», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη και η Ρούλα Κορομηλά αποκάλυψε από την πλευρά της: «Βλέπω ότι έχουμε πολλά κοινά. Χθες το βράδυ δεν μπορούσα με τίποτα να κοιμηθώ».

Μετά τα πρώτα δευτερόλεπτα αμηχανίας, η Ρούλα Κορομηλά και η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησαν να συζητούν και να μιλάνε να ξεδιπλώνουν το κουβάρι της πορείας τους…

Ελένη: Σήμερα η εκπομπή είναι εμείς οι δύο και αυτά που δεν έχουμε πει.

Ρούλα: Αναρωτιόμουν κι εγώ γιατί δεν βρεθήκαμε τόσα χρόνια και γιατί δεν είπαμε τόσα πράγματα που θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε και η μία την άλλη. Νομίζω συγκυρίες πραγμάτων ήταν αυτές.

Ελένη: Πόσες φορές έχω πει στο μυαλό μου: «Αν δεν υπήρχε αυτή η γυναίκα να ξεκινήσει και να ανοίξει τον δρόμο σε όλες μας. Η δικιά σου εκπομπή, ο Πρωινός Καφές, ήταν αυτή πάνω στην οποία πατήσαμε όλοι.

«Εγώ ήρθα για να μοιραστούμε αλήθειες», είπε μεταξύ άλλων η Ρούλα Κορομηλά στην Ελένη Μενεγάκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ