Η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία πρωταγωνίστησε στο «Suits» για επτά σεζόν προτού παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι, ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο Variety εάν «θα σκεφτόταν ποτέ να επιστρέψει στην υποκριτική», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο μέλλον των παιδιών της, Άρτσι και Λίλιμπετ, και στην περίπτωση που επιθυμούν να ασχοληθούν με την υποκριτική.

Η Δούκισσα του Σάσεξ έδωσε την απάντησή της ξεκαθαριζοντας ότι δεν θα τη δούμε ξανά σε ρόλο ηθοποιού: «Οχι. Τελείωσα. Υποθέτω ότι ποτέ μην λες ποτέ, αλλά η πρόθεσή μου είναι να μην το κάνω», είπε χαρακτηριστικά στο Variety.

Μετά την είδηση του αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι το 2017, η Μέγκαν μίλησε για την απόφασή της να σταματήσει την υποκριτική, λέγοντας: «Δεν το βλέπω σαν να εγκαταλείπω τίποτα, απλώς το βλέπω ως αλλαγή», είπε στη συνέντευξη στο ABC News τότε. Η Μέγκαν Μαρκλ είχε δηλώσει για το «Suits»: «Αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο. Και επίσης να θυμάστε ότι δουλεύω για τη σειρά για επτά χρόνια. Νιώθω περήφανη για τη δουλειά αυτή».

 Μέγκαν Μαρκλ
Η Μέγκαν Μαρκλ στο «Suits»

Αν και η πρόθεση της Μέγκαν Μαρκλ είναι να μην επιστρέψει στην υποκριτική, θα υποστήριζε τα παιδιά εκείνης και του Χάρι, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ, αν ήθελαν μια καριέρα στον χώρο της ψυχαγωγίας.

«Θα έλεγα, “Τέλεια!”. Όταν γίνεται κάποιος γονιός, θέλει πραγματικά τα παιδιά του να βρουν όσα τους φέρνουν απόλυτη χαρά. Είναι τα παιδιά μας, προφανώς, και αποτελούν μέρος μιας κληρονομιάς και μιας παράδοσης και μιας οικογένειας που θα έχει άλλες προσδοκίες. Αλλά θέλω να μπορέσουν να χαράξουν το δικό τους μονοπάτι», είπε η Δούκισσα.

«Αν είναι η βιομηχανία της ψυχαγωγίας, θα υπέροχο. Και επίσης, καλή τύχη. Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που θα μιλήσουν για το τι άνοιξε την πόρτα αυτήν στα παιδιά μου. Αλλά χρειάζεται ακόμα ταλέντο και πολύ θάρρος. Δημιουργούμε πολυδιάστατους, ενδιαφέροντες, ευγενικούς, δημιουργικούς ανθρώπους. Αυτά είναι τα παιδιά μας», πρόσθεσε η Μέγκαν Μαρκλ.

Η Μέγκαν Μαρκλ σπάει τη σιωπή της για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ