Τα παιδιά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, ο Άρτσι και η Λίλιμπετ είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στα πρώτα επεισόδια του ντοκιμαντέρ «Harry and Meghan», ενώ στα νέα επεισόδια μάς έδειξαν το υπερηχογράφημα του γιου τους.

Στο τέταρτο επεισόδιο η Μέγκαν πρόβαλε μια εικόνα από τη συγκινητική στιγμή του υπέρηχου αλλά και μία επιπλέον από το σπίτι της, όπου ο πρίγκιπας Χάρι φιλά την κοιλιά της. Η Δούκισσα λέει στον Χάρι: «Ένα από τα πράγματα που μας συνέδεσαν από πολύ νωρίς, είναι ότι πάντα ήθελες να γίνεις μπαμπάς και εγώ πάντα ήθελα να γίνω μαμά».

«Ξεκινήσαμε να γράφουμε ημερολόγιο τη στιγμή που μάθαμε ότι είμαι έγκυος. “Αγαπητό μωρό, είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα σε γνωρίσουμε μια μέρα” γράφαμε. Και τραβούσαμε μικρά στιγμιότυπα και τα κολλούσαμε στο ημερολόγιο», αποκάλυψε η Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix.

Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν και ο Χάρι καλωσόρισαν τον γιο τους στις 6 Μαΐου 2019 και στις 4 Ιουνίου 2021 γεννήθηκε το δεύτερο παιδί τους, η Λίλιμπετ.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ζουν στο Μοντεσίτο με τα δύο τους παιδιά, διαμένοντας σε ένα τεράστιο σπίτι με πισίνα και play room αίθουσα. To σπίτι τους διαθέτει επίσης μεγάλους κήπους και κοτόπουλα, τα οποία έχουν πει ότι λατρεύει ο Άρτσι.

To νέο τρέιλερ της σειράς

Η πρώην κολλητή φίλη της Μέγκαν Μαρκλ σε ένα αινιγματικό μήνυμα

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ