Η Μαριέττα Χρουσαλά λατρεύει τα Χριστούγεννα, όπως πολύς κόσμος, κι έτσι στολίζει το σπίτι της ένεκα των εορτών.

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας εεπιδίδεται σε χριστουγεννιάτικες αγορές και επιλέγει το δέντρο που θα κοσμεί το σαλόνι του σπιτιού της.

Η Μαριέττα Χρουσαλά πόζαρε με χάρη και όπως φαίνεται έχει σκοπό να συνθέσει κάτι φινετσάτο, εντυπωσιακό, και γεμάτο λάμψη και χρώμα. Η επιχειρηματίας και ο Λέων Πατίτσας μένουν σε ένα πραγματικά όμορφο σπίτι στα νότια προάστια Αττικής μαζί με τα παιδιά τους Μάργκω, Σπύρο και Κωνσταντίνο.

Η Μαριέττα Χρουσαλά ανέφερε πρόσφατα με δηλώσεις της: «Νομίζω πως δεν θα μπορούσα να κάνω μία ψυχαγωγική εκπομπή τώρα. Έχω τώρα τα παιδάκια, την οικογένεια. Είναι φουλ το πρόγραμμα με σχολεία, δραστηριότητες, τα πάντα. Είμαι full-time μαμά και το απολαμβάνω, οπότε προς το παρόν όχι».
μαριέττα Χρουσαλά
Με τον Λέοντα Πατίτσα

Σε άλο σημείο η παρουσιάστρια τόνισε: «Δεν μου έχουν γίνει προτάσεις από reality και show μόδας. Δεν νομίζω ότι θα ήθελα κιόλας να το κάνω. Το κάνουν τόσα χρόνια τόσο καλά, βρίσκουν τα κατάλληλα πρόσωπα στις κατάλληλες θέσεις. Για να είναι και τόσα χρόνια και πολύ πετυχημένα, τις καλές ομάδες δεν τις αλλάζεις».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ