Η Μαριέττα Χρουσαλά αγαπά τη θαλπωρή του σπιτιού της και περνά αρκετό χρόνο σε αυτο, μαζί με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα, και τα παιδιά τους.

Η παρουσιάστρια φωτογραφίζεται συχνά σε αυτο και μοιράζεται στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ παράλληλα αναδεικνύει και τη διακόσμησή του.

Η Μαριέττα Χρουσαλά αποκάλυψε την αγαπημένη γωνιά του σπιτιού της και μπόζαρε με παιχνιδιάρικη διάθεση. Η ίδια μοιράστηκε ένα Instagram vs Reality post και εντυπωσίασε. Στην πρώτη φωτογραφία ποζάρει με διάθεση μοντέλου και μάς δείχνει τον χώρο, ενώ ένας εντυπωσιακό πολυέλαιος κέντρισε το βλέμμα μας.

Στη δεύτερη φωτογραφία η Μαριέττα Χρουσαλά πρόβαλε τον funny εαυτό της και πόζαρε με χαμόγελο και θετική αύρα σε ένα ασπρόμαυρο post.

«Η Μαργκω είναι 10, ο Σπύρος 8 ετών και ο Κωνσταντίνος θα γίνει πέντε. Με την κόρη μου θέλω να πιστεύω ότι είμαστε φίλες. Μιλάμε. Μου μιλάει για τις συμμαθήτριες, διαλέγουμε μαζί ρούχα αν έχουμε να πάμε σε κάποιο πάρτι. Ο Σπύρος είναι πιο αγοράκι, να έχει τους φίλους του και να βαράει σουτ και καλάθια. Ο μικρούλης είναι πιο μωράκι ακόμ», είχε αναφέρει πρόσφατα η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας.

μαριέττα χρουσαλά

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ