Πριν από μερικές ημέρες, η Μαριαγάπη Ξυπολιά, πρώην παίκτρια του GNTM που μάλιστα κατάφερε να φτάσει μέχρι τον προ-ημιτελικό της τρίτης σεζόν, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram έκανε μια απρόσμενη αποκάλυψη για την υγεία της.

Το μοντέλο, με μια ανάρτηση, εξομολογήθηκε ότι χρειάστηκε να αφαιρέσει μεγάλο κομμάτι δέρματος από την πλάτη της εξαιτίας μιας «ύποπτης» ελιάς που όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια θα είχε εξελιχθεί σε μελάνωμα.

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά, με αφορμή τη δημόσια εξομολόγηση για την υγεία της, παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή και μίλησε για όλα όσα της συνέβησαν πέρσι και πώς πρόλαβε το μελάνωμα.

«Πριν έναν χρόνο έκανα μια απλή επίσκεψη στον δερματολόγο μου για την ακμή μου. Του είπα ότι μιας και είμαι εδώ να κάνουμε και ένα τσεκ στις ελιές που έχω. Όταν είδε την πλάτη μου, έκανε μια έκφραση και τρόμαξα λιγάκι. Μου είπε ότι αυτό που έχω πρέπει να βγει χθες. Πανικοβλήθηκα λίγο, γιατί λέω τώρα τι συμβαίνει. Έκανα και εξετάσεις σε ένα ειδικό νοσοκομείο. Μου είπαν ότι είναι πολύ ύποπτο και πρέπει να το αφαιρέσω. Ο σπίλος μου ήταν σαν μια ελίτσα που δεν ήταν ομοιόμορφη και είχε μεγάλη ρίζα.

Βγήκε μεγάλο κομμάτι από την πλάτη μου. Έμαθα από τον δερματολόγο μου ότι αυτό είναι το νούμερο 1 σημάδι ότι μάλλον δεν είναι ελιά και πάει για μελάνωμα. Έναν μήνα μετά μου είπαν ότι αν το είχαμε αφήσει, θα είχε γίνει μελάνωμα και θα τρέχαμε για θεραπείες. Το θετικό ήταν ότι το προλάβαμε στο τσακ. Ένα μήνα μετά κατάλαβα την βαρύτητα που είχε» περίγραψε συγκεκριμένα η Μαριαγάπη Ξυπολιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ