Στην Αθήνα βρίσκεται η Μαρία Ηλιάκη, καθώς αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση του Mega και να βρεθεί στην εκπομπή “Τι λες τώρα;”, όπου θα συναντηθεί ξανά τηλεοπτικά με την Κατερίνα Καραβάτου.

Αν και από εδώ και στο εξής η καθημερινότητά της θα αλλάξει και θα γίνει πιο έντονη, αυτό δεν σημαίνει ότι αλλάζουν και οι προτεραιότητές της, αφού είναι φανερό πως η κόρης της αποτελεί την κυριότερη.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια μοιράστηκε μια όμορφη λήψη με το παιδί της, και μάλιστα δήλωσε πως αυτά τα πρωινά που βιώνει από τον ερχομό της κι έπειτα δεν τα αλλάζει.

Εκείνη κι ο Στέλιος Μανουσάκης έγιναν γονείς για πρώτη φορά, ενώ ο σύντροφός της είχε αναφέρει σε τηλεοπτική του δήλωση στο star: «Ζήσαμε πολύ ιδιαίτερες στιγμές. Όλα είναι καλά. Καλά είναι η Μαρία μας. Έχει λίγους πόνους μετά την καισαρική. Ήμουν μαζί της μέσα, ως πατέρας, όχι ως χειρουργός γιατρός. Είχα αγωνία. Η Μαρία προσπαθούσε να είναι ψύχραιμη. Όταν γεννήθηκε η κόρη μας, το πρόσωπό της Μαρίας έλαμπε. Φοβερή στιγμή».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ