Εδώ και κάποιους μήνες, η Μαρία Ηλιάκη, ο σύζυγός της Στέλιος Μανουσάκης και η 2 ετών κορούλα τους, Κατερίνα, έχουν μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα μετά από αρκετά χρόνια παραμονής στην Ελβετία όπου ο Στέλιος Μανουσάκης εργαζόταν.

Παρόλα αυτά, το ζευγάρι θέλησε να κάνει μία ακόμα αλλαγή στη ζωή του και να μετακομίσει και πάλι σε έν ολοκαίνουργιο και πανέμορφο σπίτι.

Η Μαρία Ηλιάκη, η οποία ενημερώνει πολύ συχνα τους διαδικτυακούς της φίλους και followers για τις περιπέτειές της και άλλα, ανέβασε κάποια stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στα οποία μας δείχνει κάποια γωνιά από το νέο της σπίτι.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ηλιάκη σε ένα από τα βίντεο ακούγεται να λέει: «Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε ενδελεχώς για το project μετακόμιση. Είναι δύο- τρία πράγματα που με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ και πιστεύω θα βοηθήσουν και όσους έχετε οικογένεια, παιδί και είστε και εργαζόμενοι. Νομίζω το πιο βασικό είναι να βρει κάποιος μία εταιρία που τα κάνει όλα. Εγώ για παράδειγμα σήμερα έχω το συνεργείο καθαρισμού.».

Μπορεί η Μαρία Ηλιάκη να έιχε άλλο σκοπό, εμείς όμως, προσέξαμε κάποιες γωνίες του υπέροχου νέου σπιτιού της. Στο βίντεο φαίνεται ότι στο σπίτι κυριαρχεί το ξύλινο στοιχείο. Ακόμα, φαίνεται ότι το ζευγάρι έχει επιλέξει μεγάλες μπλακονόπορτες που προσθέτουν φυσικό και έντονο φως στο σαλόνι.

Μαρία Ηλιάκη: Μας δείχνει το υπέροχο νέο σπίτι της

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ