Για το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, μίλησε η βασίλισσα της ποπ μουσικής, Μαντόνα, αποκαλύπτοντας ότι λόγω της βακτηριακής λοίμωξης που έπαθε, μπήκε σε τεχνητό κώμα για δύο ολόκληρες ημέρες.

Η αποκάλυψη έγινε κατά την διάρκεια της περιοδείας της στο Μπρούκλιν, σύμφωνα με τη “Mail Online”, που η Μαντόνα μίλησε στους θαυμαστές της για την τρομοκρατική περιπέτεια με την υγεία της τον Ιούνιο που την έκανε να εισαχθεί στην εντατική μετά από πνευμονική και νεφρική ανεπάρκεια.

Η 65χρονη σούπερ σταρ αναφέρθηκε και στη φίλη της, Shavawn, η οποία ήταν εκείνη που την πήγε στο νοσοκομείο. «Υπάρχουν ορισμένοι πολύ σημαντικοί άνθρωποι στον χώρο απόψε που ήταν μαζί μου στο νοσοκομείο. Υπάρχει μια πολύ σημαντική γυναίκα που με έσυρε στο νοσοκομείο. Δεν θυμάμαι καν. Λιποθύμησα στο πάτωμα του μπάνιου μου και ξύπνησα στη ΜΕΘ. Ήμουν σε τεχνητό κώμα για 48 ώρες. Μου έσωσε τη ζωή. Ευχαριστώ Shavawn», σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαντόνα.

Η Μαντόνα, μητέρα της 27χρονης Lourdes, του 23χρονου Rocco, του 18χρονου David, της 17χρονης Mercy James και των 11χρονων δίδυμων Estere και Stelle, ευχαρίστησε τα παιδιά της που ήταν δίπλα της στο νοσοκομείο.

«Όταν άρχισα να έχω τις αισθήσεις μου για πρώτη φορά είδα τα έξι απίστευτα παιδιά μου να κάθονται γύρω μου. Έπρεπε σχεδόν να πεθάνω για να έχω όλα τα παιδιά μου σε ένα δωμάτιο», σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαντόνα.

Η Μαντόνα δήλωσε τέλος, ότι η δοκιμασία την έκανε να σκεφτεί τη μητέρα της, η οποία πέθανε σε ηλικία 30 ετών το 1963. «Ήταν μόνη της. Και σκεφτόμουν: ‘Τι θα γινόταν αν άφηνα τα παιδιά μου;”. Αυτό θα με κατέστρεφε αν άφηνα τα παιδιά μου αυτή τη στιγμή στη ζωή τους. Δεν σκεφτόμουν τον εαυτό μου. Σκεφτόμουν εκείνα και σκεφτόμουν τη μητέρα μου και πόσο φοβισμένη πρέπει να ήταν που ήξερε ότι θα μας άφηνε όλους πίσω» πρόσθεσε.

Ευχαρίστησε επίσης τον δάσκαλό της στην Καμπάλα, τον Eitan Yardeni, που ήταν στο πλευρό της καθ’ όλη τη διάρκεια: «Η μόνη φωνή που άκουγα ήταν η δική του. Τον άκουσα να λέει: “Σφίξε το χέρι μου”», είπε η Μαντόνα στο πλήθος, σύμφωνα με ένα απόσπασμα που μοιράστηκε στο Τwitter.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Ιούνιο, η Μαντόνα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη, μετά τις εντατικές και έντονες πρόβες που έκανε για την επερχόμενη περιοδεία της.

Δείτε απόσπασμα από την περιοδεία της Μαντόνα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ