Η Μπέτυ Μαγγίρα έδωσε το δικό της «ρεπορτάζ» για τη φημολογούμενη σχέση του Κώστα Αναγνωστόπουλου με την Ιλένια Ουίλιαμς μέσα από την πρωινή της εκπομπή στο ΟΡΕΝ.

Μετά τις τελευταίες δηλώσεις της τραγουδίστριας, η οποία αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα γύρω από την προσωπική της ζωή με τον πρώην παίκτη του Survivor, η Μπέττυ Μαγγίρα, επικαλούμενη τις δικές της «ξεχωριστές» πηγές, έδωσε την τελική απάντηση.

«Έχω αποκλειστικό. Ο πειρατής Αναγνωστόπουλος μένει πίσω από το σπίτι μου σε ένα στενό. Έχω γειτόνισσα-κατάσκοπο που μου επιβεβαίωσε ότι είναι μαζί με την Ιλένια Ουίλιαμς εδώ και μήνες. Βγάζουν τα σκυλιά στο πάρκο μαζί βόλτα» ανέφερε η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

Όταν το πάνελ της εκπομπής προσπάθησε να εκφέρει αντίλογο και να χαρακτηρίζουν «φιλική» τη σχέση τους, η Μπέττυ Μαγγίρα τόνισε: «Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Το επιβεβαιώνουμε απλά. Καλά να είναι τα παιδιά, χαρούμενα να είναι. Κάποια στιγμή θα βγουν και έξω μαζί, θα φανεί».

«Εντάξει, κυρα-Μπέττυ μου, τα παιδιά δεν ήθελαν να το πουν. Βγήκες εσύ και το ‘πες. Αφού το έκρυβαν. Η γειτόνισσα το είπε, έχεις δίκιο. Θα κατηγορήσουμε τη γειτόνισσα. Εξώδικο στη γειτόνισσα της Μπέττυς» σχολίασε με χιούμορ ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Ε βέβαια. Αφού κυκλοφορούν μαζί, τι να κάνω τώρα εγώ;» του απάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ