Η παρουσιάστρια και youtuber Μαίρη Συνατσάκη έκανε ένα Insta story με μια φωτογραφία της, την οποία αργότερα κοινοποίησε και ως σταθερό post, με αρκετούς followers της να σχολιάζουν το δέρμα της.

Έτσι, λοιπόν, εκείνη έσπευσε να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια και παράλληλα πέρασε το μήνυμά της, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων: «Ναι, αληθινο δέρμα. Ακόμη με κάποια ροδόχρους». Παράλληλα, δημοσίευσε και μηνύματα που έλαβε και όσα της έγραψε χρήστης στο dm της.

Η Μαίρη Συνατσάκη έγραψε

«Σας έκανε τοοοση εντύπωση το «αληθινό δέρμα» όπως το χαρακτηρίσατε σε αυτήν την φωτογραφία που θα την αφήσω εδώ σαν ποστ για να μην χαθεί στο 24ωρο του στορι. (Έχασε και στον διαγωνισμό για την φωτογραφία προφίλ που της αξίζει κάτι περισσότερο) Ωστόσο! Ναι, αληθινο δέρμα. Ακόμη με κάποια ροδόχρους. Δεν έχω κάνει τίποτα ιδιαίτερο γι’ αυτήν αλλά είναι ήπια οπότε την αφήνω στην ησυχία της. Κι αφήνω και ένα σχόλιο από τα άλλα, τα πιο ιδιαίτερα. Καμιά φορά μπορεί κάποιος να σας πει κάτι που να εννοεί κάτι άλλο και ξέρετε τώρα. Παρεξηγήσεις… Να φλεξάρουμε ο,τι έχουμε όσο πιο κοντά στην αλήθεια αντέχουμε, μέχρι να αντέχουμε περισσότερο. Είναι μια διαδρομή προσωπική για τον καθένα και την σέβομαι. Καλή εβδομάδα να εχουμε. Σας φιλώ στις μούρες σας όπως κι αν είναι αυτές!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ