Αποχώρησε η πρώτη Κύπρια από το GNTM και η Έλενα Λύσανδρου το πρωί της Τετάρτης 19/10, μίλησε σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή Breakfast@Star μιλώντας για τη σύντομη παραμονή της στο ριάλιτι μοντέλων. Το νεαρό μοντέλο δήλωσε ότι σίγουρα δεν περίμενε την αποχώρησή της και για αυτό μάλιστα αντέδρασε και έτσι, ενώ δεν δίστασε να τονίσει ότι η Βίκυ Καγιά ήταν εξ αρχής εναντίον της, ή τουλάχιστον αυτό εκλάμβανε!

«Δεν το περίμενα γιατί ναι μεν άκουγα όλα αυτά τα αρνητικά, από την άλλη όμως άκουγα τον κύριο Τάσο και τον κύριο Γιώργο πως ήθελαν να μου δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Είχα χειρότερες φωτογραφίες στις πασαρέλες. Έβλεπα ότι η Βίκυ Καγιά ότι και να έκανα δεν ήταν ευχαριστημένη, ήταν πολύ αρνητική μαζί μου από την αρχή. Περισσότερο ήταν απογοήτευση παρά άγχος».

Με άγχωνε ότι ό, τι και να κάνω δεν είναι αρκετό. Βασικά περισσότερο ήταν απογοήτευση παρά άγχος. Πιστεύω ότι έπρεπε να αποχωρήσει η Τζούλια και όχι εγώ. Δεν ξέρω για ποιο λόγο επέλεξαν εμένα, ίσως επειδή άλλες φορές επειδή η κυρία Βίκυ δεν με ήθελε».

Δείτε τις δηλώσεις της στο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ