Η Ζενεβιέβ Μαζαρί περπάτησε με την κόρη της, Ροζαλία, στην πασαρέλα του Βασίλη Ζούλια και παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Η παρουσιάστρια του «Asia Express» μίλησε με την κορούλα της στον Αρτ και η μικρούλα δήλωσε «ενθουσιασμένη» ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι τής αρέσουν τα τακούνια. «Το έμαθα και τής είπα να κάνω κι εγώ; Και είπε “ναι”», ανέφερε η Ροζαλία.

«Τη μαμά μου τη βλέπω στην τηλεόραση μέχρι τις 10 και μετά μού λέει να πάω για ύπνο. Το Asia Express το βλέπουμε ολόκληρο την Παρασκευή γιατί το Σάββατο δεν έχουμε σχολείο», δήλωσε η μικρούλα.

Ζενεβιέβ Μαζαρί
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είπε πως θα ήθελε να συνεχιστεί η εκπομπή του STAR και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, καθώς πιστεύει πολύ την συγκεκριμένη εκπομπή. Σε άλλο σημείο τόνισε: «Μου αρέσει να είμαι πιστή σε αυτά που έχω αγαπήσει. Στο GNTM ήμουν πιστή πολύ καιρό. 4 χρονιές είναι υπερβολικά πολλές και με έχανε η οικογένειά μου πολλούς μήνες».

«Έχω πολύ συγκεκριμένες φίλες και πριν το GNTM. Όλους με όσους έχω συνεργαστεί τούς αγαπώ και έχω περάσει συγκλονιστικά μαζί τους… Έχω βαρεθεί να απολογούμαι», σημείωσε σε άλλο σημείο η Ζενεβιέβ.

«Είπαμε “γεια” με τη Βίκυ Καγιά, αλλά έπρεπε να μού φτιάξουν τα μαλλιά μου», ανέφερε η κόρη της, με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να δηλώνει: «Ότι τι; Δεν θα μιλούσαμε;».

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί σχολιάζει το φετινό GNTM με τον πιο ειλικρινή και αληθινό τρόπο

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ