Πριν από μερικές ημέρες, η Κατερίνα Γερονικολού, σύντροφος του Γιάννη Τσιμιτσέλη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Ελένη”, αναφέρθηκε σε ένα ρόλο που είχε αναλάβει σε παράσταση της Μιμή Ντενίση και τον οποίο παλιότερα είχε η Βάσω Λασκαράκη. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός δήλοωσε στην Ελένη Μενεγάκη:

«Έχει πολλή πλάκα γιατί τότε ήμουν μαθήτρια του Βλαδίμηρου Κυριακίδη και της Έφης Μουρίκη και ανέβαζε το “Άνθος του κάκτου”. Μου είπε ότι για αυτό το έργο υπήρχε ένας ρόλος που θα μου πήγαινε πολύ. Μου έδωσε το τηλέφωνο της Μιμής Ντενίση για να με δει ως οντισιόν. Με παρότρυνε να το κάνω αυτό, πήγα στο γραφείο της και μου είπε ότι δυστυχώς έχω κλείσει, αλλά ήθελα να σε γνωρίσω. Εν τω μεταξύ για αυτόν τον ρόλο είχε κλείσει η Βάσω Λασκαράκη. Όταν έφυγε η Βάσω Λασκαράκη, με πήρε τηλέφωνο η Μιμή και μου είπε έλα να πάρεις τον ρόλο που σου υποσχέθηκα».

Στη συνέχεια, ωστόσο, η πρώην σύζυγός του Γιάννη Τσιμιτσέλη, Βάσω Λασκαράκη, θέλησε να ξεκαθάρισει την κατάσταση, δηλώνοντας ότι τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι. Όπως είπε, μετά από εκείνη τον συγκεκριμένο ρόλο, τον είχε πάρει η Αθηνά Οικονομάκου.

Η κάμερα του “Super Κατερίνα” συνάντησε τη Βάσω Λασκαράκη, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν η πρώτη μου δουλειά στο θέατρο στην Αθήνα, σεζόν 2009-2010. Μετά από μένα τον ρόλο πήρε η Αθηνά Οικονομάκου. Εκεί γνωρίστηκα εγώ με την Αθηνά, τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζω. Μόνο αυτό έχω να δηλώσω. Μου έδωσε τον ρόλο η Μιμή Ντενίση το 2009 και μετά αντικατάσταση έκανε η Αθηνά Οικονομάκου» .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ