Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και εκείνη με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο πρόκειται να βρεθούν στο σπίτι τους με τον νεογέννητο γιο της.

Ο γιος τους ήρθε στη ζωή την Τρίτη 3 Ιανουαρίου, ενώ αναμένεται να τον ονομάσουν Βλάσση, όνομα που έχει ο πατέρας του επιχειρηματία. To ζευγάρι βιώνει στιγμές χαράς και ευτυχίας, ενώ αναμένεται να τελέσει και τον θρησκευτικό γάμο του.

«Θέλαμε να κάνουμε θρησκευτικό γάμο, αλλά τώρα είναι λίγο δύσκολο. Θέλουμε την ευλογία του Θεού, αλλά θα το προγραμματίσουμε μετά τον ερχομό του παιδιού μας», είχε αναφέρει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με αφορμή τον πολιτικό γάμο τους.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κοιτούσε με λατρεία τον γιο της και οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν, ενώ ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος κρατούσε το πρώτο του παιδί!

«Το δωμάτιο θα το κάνουμε την τελευταία στιγμή», είχε αναφέρει επίσης με δηλώσεις της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ μοναδικά, ξεχωριστά. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Δεν το συνειδητοποιείς, κάθε μέρα που περνάει αναρωτιέμαι αν είμαι έγκυος. Ανακοίνωσα με απλό τρόπο στον Βασίλη ότι είναι έγκυος. Χάρηκε πάρα πολύ. Θέλαμε να κάνουμε παιδί, ήρθε τη σωστή στιγμή», είχε δηλώσει η παρουσιάστρια κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

photos: Ndp

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ