Στην εφημερίδα Realnews και την δημοσιογράφο Σήλια Αποστόλου μίλησε η παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία αποκάλυψε αν είνια σε σχέση ή μόνη της, τόσο όσο ήταν αυτοπεριορισμένη στο σπίτι όσο και λίγο καιρό πριν.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή απαντώντας ανοιχτά αν βρίσκεται ή όχι σε κάποια σχέση, φήμες οι οποίες είχαν “οργιάσει” τον τελευταίο καιρό.

Υπάρχει συντροφικότητα στην προσωπική σου ζωή;

Επειδή τώρα με την καραντίνα μένουμε σπίτι, ο κόσμος λίγο πολύ βλέπει καθημερινά τι γίνεται στη ζωή μας και με ποιους περνάμε  τις στιγμές μας. Έχει καταλάβει ότι δεν έχω σύντροφο. Οι σχέσεις θέλουν δουλειά και φροντίδα και εγώ αυτό το διάστημα έχω δώσει έμφαση στην επαγγελματική μου ζωή. Κάποια στιγμή θα αρχίσω να φροντίζω και εμένα γιατί ο καιρός περνάει. Είμαι άνθρωπος της οικογένειας και μου αρέσουν πολύ τα παιδιά. Είμαι ευγνώμων γιατί έχω μια πολύ δεμένη οικογένεια και μου έλειψε πολύ, ειδικά το Πάσχα που ήμουν μόνη μου. Οι γονείς μου και η οικογένειά μου δε μένουν εδώ και το βράδυ της Ανάστασης και του Πάσχα το πέρασα μόνη μου. Σίγουρα, η δημιουργία μιας οικογένειας ήταν ανέκαθεν στην καρδιά μου και στο μυαλό μου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ