Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού κατά τον 6ο μήνα κύησης ανυπομονεί κάθε μέρα και περισσότερο να γνωρίσει επιτέλους τον αγαπημένο της πρίγκιπα.

Μέσα από το προσωπικό της blog που διατηρεί στο διαδίκτυο, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, πραγματοποίησε τις αναλύσεις γλυκόζης και ότι όλα πάνε μια χαρά, όπως της επιβεβαίωσε και ο γυναικολόγος της.

Μπήκα στην 29η εβδομάδα και μου επιβεβαίωσαν ότι το μικρούλι μου αυτή τη στιγμή είναι βιώσιμο πια και ότι όλα πάνε καλά. Σημαντική εβδομάδα για εμάς. Όσο γι’αυτό τον μήνα τον 6ο έχω να πω ότι τα συμπτώματα υπνηλίας έχουν ήδη υποχωρήσει αλλά η κίνηση του μπόμπιρα, που πια είναι πολύ αισθητή προκαλεί ανακάτεμα, κόπωση και πόνο στη μέση

Η ίδια μετά την εν λόγω ενημέρωση, θέλησε να αναρτήσει κάποιες φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και να παρουσιάσει τη προχωρημένη εγκυμοσύνη της, εναποθέτοντας και ένα κείμενο όπου περιγράφει λεπτομερώς τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τους πρώτους μήνες κύησης.

Δεν ήταν η πιο όμορφη φάση της ζωής μου, ούτε η πιο ήρεμη.. ούτε πρόλαβα ακόμα να χαρώ αυτό το μαγικό θαύμα της φύσης. Ξεκίνησα με τρομερή κόπωση και ναυτία όπως όλες οι εγκυμονούσες συνήθως στο πρώτο τρίμηνο αλλά εγώ είχα ακόμη ένα θεματάκι που με τρόμαξε και έπρεπε να το ψάξω. “Έκτακτες Ταχυπαλμίες” δεν είχα ιδέα τι ήταν αυτός ο ορισμός.. μέχρι που μια επίσκεψη στον καρδιολόγο μου, με έκανε να δώ λίγο πιο ξεκάθαρα αυτό το περίεργο αίσθημα που ένιωθα και νιώθω ακόμα

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ