Η Κέιτ Μιντλετον είναι αφοσιωμένη στα βασιλικά της καθήκοντα και πρόσφατα βρέθηκε στο πλευρό του πρίγκιπα Γουίλιαμ για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου με την εμφάνισή της να εντυπωσιάζει το κοινό της. Η Κέιτ είναι, ωστόσο, και μια γυναίκα που θέτει σε προτεραιότητα τα παιδιά της.

Το 2016 η Κέιτ έσπασε μια παράδοση 115 χρόνων για να περάσει χρόνο με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, τον Τζορτζ και τη Σάρλοτ. Το Παλάτι του Κένσινγκτον εξέπληξε τους βασιλικούς θαυμαστές τότε, δημοσιεύοντας μια δήλωση που ανήγγειλε ότι η τότε Δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν θα έδινε τριφύλλια στους πρώτους Ιρλανδούς Φρουρούς του Τάγματος την ημέρα του Αγίου Πατρικίου.

Αυτό το τελετουργικό εκτελείται σε μεγάλο βαθμό από γυναίκες της βασιλικής οικογένειας από το 1901, όταν η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα καθιέρωσε την παράδοση, ενώ η Κέιτ Μίνλτετον συνοδεύει τον Γούιλιαμ στην συγκεκριμένη τελετή από το 2011 όπου παντρέυτηκαν.

κέιτ μίντλετον

Ωστόσο, επέλεξε να μην το κάνει πριν από την περιοδεία στην Ινδία και το Μπουτάν, ώστε να περάσει χρόνο με τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ, που ήταν δύο ετών και δέκα μηνών, αντίστοιχα, με αρκετούς να εκφράζουν δημόσια την απογοήτευσή τους γιε την τωρινή πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Ακόμα, και τον περασμένο μήνα αποσύρθηκε από κάποιες επίσημες υποχρεώσεις για να περάσει χρόνο με τον Γουίλιαμ ως οικογένεια, ενώ την Κυριακή, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντελτον μοιράστηκαν δύο φωτογραφίες για να τιμήσουν την Ημέρα της Μητέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι εικόνες είναι από φωτογράφιση στην οποία απαθανατίστηκε η οικογένεια στο Νορφολκ το περασμένο καλοκαίρι.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ