Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μία από τις πιο αγαπημένες τηλεπαρουσιάστριες στην Ελλάδα αλλά και Κύπρο. Η ίδια όμως προτιμά να κρατάει την προσωπική της ζωή για τον εαυτό της και πολύ σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες ή μιλά για τον σύντροφο της.

Με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, τον άντρα που της έκλεψε την καρδιά βρίσκεται σε σχέση τα τελευταία δύο χρόνια και από τότε πλέουν και οι δύο σε πελάγη ευτυχίας.

Η Κατερίνα Καινούργιου σε μία πολύ αποκαλυτπική συνέντευξη για το περιοδικό “ΟΚ”, μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της και αν στο μέλλον βλέπει γάμο και οικογένεια.

Συγκεκριμένα η όμορφη παρουσιάστρια είπε:

«Σε λίγο καιρό κλείνουμε 2 χρόνια με τον Φίλιππο. Επειδή την έχω πατήσει με δηλώσεις που μπορεί να έχω κάνει στο παρελθόν για τις σχέσεις που είχα τότε –και εν τέλει αδύναμες-, νιώθω την ανάγκη να προστατεύω την προσωπική μου ζωή. Ο Φίλιππος είναι για εμένα ο πιο ξεχωριστός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Σε εκείνον βρήκα όλα όσα ονειρευόμουν. Έχει μια ευγένεια ψυχής που με ισορροπεί. Τον θαυμάζω και τον αγαπώ. Είμαι πολύ ρομαντική δεν σου κρύβω, και νιώθω πως ο Φίλιππος θέλω να είναι ο άντρας που θα συνεχίσω την ζωή μου μαζί του. Έτσι το σκέφτομαι, αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι σου επιφυλάσσει το αύριο».

Όσον αφορά το αν θα ήθελε μελλοντικά να αποκτήσει παιδιά και να παντρευτεί τον αγαπημένο της, σχολίασε:

«Δεν θα σου πω ψέματα, θέλω να δημιουργήσω οικογένεια. Τώρα, αν θα αποκτήσω παιδί του χρόνου ή σε πέντε χρόνια, δεν μπορώ να το ξέρω, ούτε θα πιέσω κάποια κατάσταση, γιατί η αληθινή ευτυχία έρχεται μόνο αβίαστα. Όμως θέλω να είμαι και ρεαλίστρια. Είμαι σχεδόν 36 ετών και όσο και να έχει προοδεύσει η επιστήμη, θα ήθελα μέχρι μία ηλικία να έχω γίνει μητέρα, γιατί αν καθυστερήσω, ενδεχομένως θα δυσκολευτώ. Από την άλλη, προφανώς δεν έχω βάλει κάποιο χρονόμετρο. Το να αποκτήσεις παιδί είναι θέλημα Θεού».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ