«Ακατάστατες» και «προσβλητικές» αποκάλεσε τις διαγωνιζόμενες του ριάλιτι του OPEN η Κατερίνα Καινούργιου.

Σχολιάζοντας σήμερα το «TV Queen» και τα όσα γίνονται στο σπίτι μεταξύ των επίδοξων παρουσιαστριών, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το σχόλιό της ως τηλεθεάτρια -και μάλιστα περιστασιακή.

«Όσες φορές βάζω και το βλέπω πάντα τα κορίτσια μιλάνε για βρωμιές και ότι κάτι μυρίζει. Δεν εννοώ ότι είναι βρώμικο το σπίτι αλλά ότι οι κοπέλες μάλλον είναι ακατάστατες», είπε σχεδόν… αστειευόμενη η παρουσιάστρια, αλλά στη συνέχεια προχώρησε και σε πιο σοβαρή και αιχμηρή κριτική:

κατερίνα καινούργιου
Δεν χαρίστηκε στις διαγωνιζόμενες του «TV Queen» σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου.

«Θα πω κάτι που με ενοχλεί. Τον Παντελή (Τουτουντζή), τον αγαπώ και τον εκτιμώ απεριόριστα, είναι φανταστικό παιδί. Προσπαθεί να τις κάνει όλες μοντέλα, να τις αλλάξει το outfit. Κάθε γυναίκα έχει τη δική της προσωπικότητα και μέσα από αυτήν θα γίνει αποδεκτή», είπε και κατέληξε:

«Αν πλασάρεις κάτι άλλο, ο τηλεθεατής θα καταλάβει ότι είναι ψεύτικο και θα σε βγάλει». Δεν παρέλειψε, όμως, να κάνει και μια παρατήρηση που αφορούσε τις ίδιες τις κοπέλες:

«Aπό τις κοπέλες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή μέσα στο TV Queen νομίζω ότι κάποια πράγματα είναι προσβλητικά προς εμάς τις παρουσιάστριες. Δεν θεωρώ ότι είναι αυτό το επίπεδο, γιατί έχουμε πολύ καλές παρουσιάστριες, άσχετα αν κάποιες μου αρέσουν και κάποιες όχι. Όλες όσες έχουμε ξεκινήσει στην τηλεόραση δεν ήμασταν τέλειες από την αρχή, όλες εξελισσόμαστε και μαθαίνουμε», σημείωσε.

Δείτε το ρεπορτάζ για το «TV Queen» που προβλήθηκε σήμερα στο «Super Κατερίνα» και τα σχόλια που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για τις παίκτριες:

Κεντρική φωτό: Instagram/katken85

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ