Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Μεσάνυχτα” ήταν η Κατερίνα Γκαγκάκη!

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε στην οικοδέσποινα για την ζωή και την καριέρα της, για την οποία όπως αποκάλυψε για πρώτη φορά θα κάνει την αλλαγή.

Η ίδια γνωστοποίησε on air πως για το κομμάτι της τηλεόρασης βάζει μια άνω τελεία, ενώ δεν πρόκειται να την δούμε κάπου την επόμενη σεζόν, μιας και θέλει να ασχοληθεί πλέον με τα κοινά, προσφέροντας στους συνανθρώπους της που το έχουν ανάγκη.

Όπως εκμυστηρεύτηκε:

Αποφάσισα ότι αυτός είναι ο δρόμος μου, η ενασχόλησή μου με τα κοινά και νομίζω ότι μπορώ να προσφέρω πολύ σημαντικά πράγματα. Η τηλεόραση, στο σημείο που είναι αυτή τη στιγμή, εμένα δεν μου ταιριάζει κι εγώ δεν της ταιριάζω, βάζω άνω τελεία.

Θα σταματήσω, δεν θα συνεχίσω στην τηλεόραση τη νέα σεζόν. Η δική μου συμφωνία ήταν να τελειώσει τον Ιούνιο. Και για μένα ήταν πολύ ξεκάθαρο ότι αυτό το θέμα θα τελείωνε για να κάνω κάτι άλλο. Φέτος προσπάθησα να συνδυάσω δύο πράγματα που δεν συνδυάζονται. Το ένα ήταν η τοπική αυτοδιοίκηση και το άλλο μια καθημερινή εκπομπή. Θεωρούσα ότι και τα δύο τα… ‘χω, αλλά αυτός ο συνδυασμός δεν ήταν έξυπνος, ήταν αφελής. Ήταν ελλιπής κρίση από μέρους μου. Και η ελλιπής κρίση πρέπει θα διορθωθεί

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ