Η Καρολίνα Καλύβα και ο Μάριος Πρίαμος, είναι δύο από τα πρόσωπα που ακούμε αρκετά συχνά τελευταία τόσο για τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor All Star, όσο και για τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι.

Λίγο μετά την επιστροφή της στα πάτρια εδάφη, η Καρολίνα Καλύβα βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο, αλλά και το συμβάν που σχολιάστηκε αρκετά.

Η Καρολίνα Καλύβα μιλά ανοιχτά για τα συναισθήματά της για τον Μάριο Πρίαμο

«100% ξέραμε ότι το drone μας κατέγραψε. Ήταν ένα έντονα θετικό συναίσθημα με τον Μάριο Πρίαμο. Κάνει καλό σε εσένα, εσωτερικά. Ο κόσμος βασίστηκε σε αυτό που είχα έξω στη ζωή μου και όχι σε αυτό που είχα μέσα και θα δημιουργούνταν μέσα στο παιχνίδι. Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί μεταξύ τους και στο πώς εκφράζονται. Εγώ έβγαλα ένα μεγαλύτερο συναίσθημα, ποσοτικά, έχει να κάνει με το τι είμαι γυναίκα και είναι η καρδιά μου που μιλάει, ενώ ο Μάριος ήθελε να κρατήσει τα προσχήματα, χαμηλά και να μη δίνει δικαίωμα στους ανθρώπους να μιλάνε. Δεν αφορά κανέναν αυτό που έχει δημιουργηθεί, είναι προσωπικό. Εδώ καλά καλά δεν τα είχαμε πει μεταξύ μας, θα τα λέγαμε στον κόσμο;» ανέφερε αρχικά η Καρολίνα Καλύβα.

«Αυτό που σκέφτηκα στο Συμβούλιο είναι ότι τουλάχιστον θα μαθευτεί εκεί έξω μια ώρα αρχύτερα, γιατί σε κανέναν δεν αξίζει να περιμένει σε αυτή τη ζωή. Ούτε εγώ ήξερα τι με περιμένει έξω… Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ήταν ένας μήνας σχέση» σχολίασε η Καρολίνα Καλύβα για τον Μπο.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ