Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με ζητήματα σεξουαλικής κακοποίησης και revenge porn η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχονται τα ίδια τα θύματα από χρήστες των social media, αλλά και στα όσα γράφουν για εκείνη.

«Ο Δημήτρης είναι ο σύντροφος του θύματος. Σταματήστε αυτήν την ανθρωποφαγία. Μην ψάχνετε να κατηγορείτε ανθρώπους, γιατί προφανώς και έχουν δικά τους προβλήματα και πονάνε. Μου κάνανε επίθεση ακόμα κι ότι υπάρχω στο ίδιο κανάλι με τη Σταματίνα Τσιιμτσιλή», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου προσέθεσε: «Συμβαίνουν χίλια δυο γύρω μου που πρέπει να τα διαχειριστώ και παίζει να πάθω κακό και στη δουλειά μου;” επειδή στήριξα τον συνεργάτη μου που είναι ο σύντροφος του θύματος»

«Επειδή είμαι αρκετά ευαίσθητη, εχθές στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον Δημήτρη και μετά δέχτηκα μια τεράστια επίθεση. Βλέπω τέτοιο μίσος ξαφνικά στα social όχι μόνο για μένα, για όλους. Έλεος ρε παιδιά, ξέρετε τι περνάει ο καθένας στο σπίτι του; Μου γράφουν να πεθάνω και να μην κάνω ποτέ παιδί επειδή στήριξα τον Δημήτρη. Σε εσάς μπορεί να φαίνεται απλό. Για εμένα δεν είναι. Να ξεσπάσουν στους θύτες, να κατηγορήσουν αυτούς και να αλλάξει όλο το πλαίσιο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ