Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές και επιτυχημένες παρουσιάστριες της Ελλάδος και επάξια λέγεται… “Super Κατερίνα”.

Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μονοπωλεί το ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια και με την πορεία της σε καλπάζουσα ανοδική πορεία έχει κατακτήσει τη κορυφή.

Πίσω όμως από κάθε… super-ήρωα κρύβεται και ένας στενός και ταλαντούχος συνεργάτης. Για την “Super – Κατερίνα” μεταξύ άλλων επαγγελματιών που την στηρίζουν τα τελευταία χρόνια είναι και ο καλός της φίλος και σκηνοθέτης της επιτυχημένης εκπομπής, Δημήτρης Σταματόπουλος.

Ο κ. Σταματόπουλος με χρόνια εμπειρίας στο χώρο και με αμέτρητες επιτυχίες στην φαρέτρα του αλλά και συνεργασίες με μεγάλα ονόματα των media φαίνεται ότι “αγκυροβόλησε” τηλεοπτικά στην παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha γράφοντας μαζί.. ιστορία. Η φήμη που τον διακατέχει είναι το… καλό παιδί του control με την παρουσιάστρια να το εκτιμά και να τον έχει στο δυναμικό της.

Η παρουσιάστρια μας τον σύστησε μέσα από τα social media της και με τον ίδιο να αποτελεί έναν από τους πιο γοητευτικούς και ταλαντούχους σκηνοθέτες, ποζάρει χαμογελαστός στην αγκαλιά της.

Και από ότι φαίνεται κρατά χρόνια η κολώνια… σύνολο 18!

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ