Συνέντευξη στο αμερικανικό Instyle έδωσε η Jennifer Aniston και μίλησε για τον covid-19, παραδεχόμενη ότι έχει πάψει να συναναστρέφεται άτομα τα οποία δεν έχουν εμβολιαστεί, καθώς όπως διευκρίνισε το θεωρεί ντροπή.

«Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι, που είναι αντι-εμβολιαστές ή απλά δεν ακούν τα γεγονότα. Είναι πραγματικά ντροπή, έπειτα από όλα αυτά, που έχουμε περάσει», ανέφερε για αρχή.

«Μόλις έχασα ανθρώπους, που είχα κοντά μου σε καθημερινή βάση, οι οποίοι αρνήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο και αυτό είναι πολύ άσχημο. Αλλά νιώθω ότι είναι και ηθική και επαγγελματική υποχρέωση να ενημερώνεις αν έχεις εμβολιαστεί ή όχι, εφόσον δεν κάνουμε όλοι τεστ κάθε μέρα», συμπλήρωσε η διάσημη ηθοποιός.

Από την αρχή της πανδημίας προωθεί έντονα τη χρήση μάσκας και παρακινεί τον κόσμο προστασίας κατά του covid-19 κάνοντας συχνές αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Jennifer Aniston εκθειάζει τη Jennifer Lopez

Η χολιγουντιανή star κατά τη συνέντευξή της αναφέρθηκε στη Jennifer Lopez με έκδηλο τον θαυμασμό προς το πρόσωπό της.

«Θέλω να μάθω τι είναι αυτό που της δίνει την έξαψη στο βλέμμα. Είναι εκπληκτικό. Φαίνεται σαν είναι θυμωμένη με κάποιον, αλλά είναι τόσο πανέμορφη. Είναι σαν να λέει: “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στέκομαι εδώ”. Αλλά δεν νομίζω ότι προσπαθεί να ποζάρει, είναι σαν να σηκώθηκε από το κρεβάτι έτσι. Είναι ερμηνεύτρια», ανέφερε η ίδια.

Παράλληλα, εξήγησε ότι εκείνη αδυνατεί να σταθεί όπως πρέπει σε κάποιο red carpet, λέγοντας χαρακτηριστικά: ««Ο στιλίστας σου λέει: “Μην το κάνεις ποτέ αυτό! Κάνε το πάντα έτσι!”. Κι εμένα μου φαίνεται περίεργο. Δεν ξέρω πώς να σταθώ σε ένα κόκκινο χαλί, αλλά κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ