Τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Ιωάννα Τούνη, περιμένοντας να κρατήσει αγκαλιά το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η Instagrammer, που ποτέ δεν έκρυψε την προσωπική της ζωή και μίλησε ανοιχτά για το ευτυχές γεγονός στη ζωή της, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Έχοντας βρει τον άντρα των ονείρων της και ούσα έτοιμη να γίνει μητέρα, δεν κρύβει τη χαρά της αλλά και τις αγωνίες της.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε δύο Instagram stories με τα οποία αποκάλυψε ότι το μωράκι της αυτό τον μήνα έχει μέγεθος παπάγιας. Ακόμη, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι η ημερομηνία που θα γεννήσει θα είναι μετά τις 13 Ιανουαρίου. Μάλιστα, δεν έκρυψε ότι  η ίδια αγχώνεται πολύ για τις ετοιμασίες που πρέπει να κάνει, τα ψώνια αλλά και την προετοιμασία του παιδικού δωματίου.

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι θα φέρει στον κόσμο αγοράκι. Τον περασμένο Αύγουστο, φίλοι της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου διοργάνωσαν το gender reveal party στο οποίο και αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού τους. Νονά του μικρού θα γίνει η κολλητή φίλη της Ιωάννας, Στέλλα Πάσσαρη με την οποία διατηρούν μία δυνατή σχέση εδώ και χρόνια.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ