Η καθημερινότητά της έχει αλλάξει και η Ιωάννα Μαλέσκου έχει αγκαλιάσει τον ρόλο της μητρότητας βάζοντας την κόρη της πάνω από όλα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή «Status» η Ιωάννα Μαλέσκου παραδέχεται πως έχει ξαναβρεί τους ρυθμούς της και σταδιακά προετοιμάζει την επιστροφή της στην TV.

«Σίγουρα είναι προτεραιότητά μου η μικρή, και θα είναι πάντα. Αλλά, μπαίνει σε μια πολύ ωραία σειρά το κομμάτι της επαγγελματικής ζωής. Σίγουρα για να μην κάνω κάτι τηλεοπτικά τη δεδομένη χρονική στιγμή, σημαίνει ότι αισθάνομαι καλά με το πως είμαι. Κάποτε, την είχα χαρακτηρίσει «καταραμένη» τη ζώνη που ήμουν στον ΣΚΑΪ, γιατί όντως είναι μια δύσκολη ζώνη, δε νομίζω ότι ευθύνονται τόσο τα πρόσωπα», είπε η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Όσον αφορά τη βάπτιση της μονάκριβης κόρης της, καρπό του έρωτα με τον Κωνσταντίνο Δανιά, η Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογήθηκε:

«Όνομα για την κόρη μας έχουμε βρει, δεν το έχουμε μοιραστεί ακόμα. Τη βάπτιση την έχουμε αφήσει λίγο στον αέρα, δε ξέρω πότε θα γίνει. Με τα ονόματα είμαι συναισθηματική. Σίγουρα την πεθερά μου, τη λένε Μαρία, την αγαπώ πάρα πολύ, είναι ένας φανταστικός άνθρωπος και είναι και Μυτιληνιά… Οπότε ναι, κάπως, ναι…».

Η Ιωάννα Μαλέσκου μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμές με τη μικρή της κορούλα, χωρίς ωστόσο να μάς έχει δείξει το πρόσωπο της.

Σήμερα, όμως πόσταρε μια καλύτερη φωτογραφία της, που ακόμα βέβαια δεν μάς επιτρέπει να καταλάβουμε που μοιάζει η μικρούλα.

Δείτε τη φωτογραφία:

Η Ιωάννα Μαλέσκου μάς δείχνει την κόρη της. Photo: Instagram/imaleskou
Η Ιωάννα Μαλέσκου μάς δείχνει την κόρη της. Photo: Instagram/imaleskou

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ