Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέστρεψε στη χώρα μας, καθώς το «Love Island» ολοκληρώθηκε και η δημοφιλής παρουσιάστρια και μοντέλο δεν βρίσκεται πλέον στην Τενερίφη, ή σε κάποιο άλλο μέρος για διακοπές. Πριν λίγο διάστημα βρισκόταν άλλωστε στο Λονδίνο.

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τη ζεστασιά του σπιτιού της, ενώ σημειώνει με χαρά: «Επιτέλους σπίτι». Η Ηλιάνα μοιράστηκε στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μάς υποδέχτηκε στον προσωπικό της χώρο.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κοινοποίησε εικόνα από το σαλόνι της, όπου παρακολουθούσε την Έλενα Χριστοπούλου στο «Καλό Μεσημεράκι» και στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Μουτσινά.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ωστόσο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να μοιραστεί κι άλλα στιγμιότυπα από το σπίτι της κι έτσι φωτογράφισε τη τζαμαρία της και τη θέα που απολαμβάνει.

Η θέα της είναι όμορφη και η παρουσιάστρια έχει τη δυνατότητα να βλέπει φύση και δέντρα, κάτι που όπως φαίνεται τής αρέσει αρκετά.

«Μού έλειψε η πρωινή θέα μου», ανέφερε το μοντέλο στους followers της και τοποθέτησε μια κόκκινη καρδιά στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε.

Ακόμα, η Ηλιάνα τράβηξε μια selfie και μάς έδειξε ακόμα μια εικόνα από το σαλόνι της με την ίδια να υπογραμμίζει ότι ξεκινά «μια νέα επόχή».

Χαμογελώντας και φορώντας ένα total black outfit η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μάς έδειξε ότι εκτός από γούστο στο ντύσιμο έχει γούστο και στην εσωτερική διακόσμηση.

Ακόμα, μάς ξενάγησε στον χώρο όπου φυλάσσει τα παπούτσια της αλλά και τα υλικά με τα οποία δημιουργεί κοσμήματα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συναντήθηκε με τις φίλες της, Βασιλική Ρούσσου και Έλενα Χριστοπούλου και όλες μαζί απόλαυσαν μια βραδινή βόλτα για ποτό, αφού πρώτα πραγματοποίησαν αγορές.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δείχνει, για πρώτη φορά, τον σύντροφό της Γιάννη

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ