Η Gigi Hadid είναι ένα από τα ομορφότερα μοντέλα του πλανήτη αλλά -όπως όλοι μας- έχει και αυτή τις ανασφάλειές της!

Η ίδια, αποκάλυψε πρόσφατα ότι πάσχει από το «σύνδρομο του απατεώνα». Το συγκεκριμένο σύνδρομο αναφέρεται στους ανθρώπους που πιστεύουν ότι δεν αξίζουν την επιτυχία που βιώνουν και φοβούνται ότι θα εκτεθούν.

Η Gigi Hadid αποκάλυψε ότι πάσχει από το «σύνδρομο του απατεώνα»

Η αποκάλυψη έγινε στο συνέδριο «Forces in Fashion» και η Gigi Hadid μεταξύ άλλων μίλησε για τη χαμηλή της αυτοπεποίθηση και τις αμφιβολίες που έχει για τις ικανότητές της.

Πρόσφατα, η 27χρονη Gigi, έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα στον χώρο της μόδας, καθώς δημιούργησε το δικό της brand ρούχων «Guest in Residence». Ωστόσο, ούτε αυτό ακόμα την έκανε να νιώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση, ούτε να πιστέψει σε εκείνη. «Κάποιες φορές ξεχνάω πόσο δημιουργική είμαι. Ανέκαθεν έπασχα από το σύνδρομο του απατεώνα», δήλωσε η Gigi.

«Δεν μπορείς να είσαι πάντα μοντέλο. Ήμουν δημιουργική ανέκαθεν κι είδα ότι η ζωή μου με πάει εκεί. Η εγκυμοσύνη με έκανε να σκεφτώ πόσο πιο άνετα θα ένιωθα, αν είχα μια δουλειά γραφείου. Μπορώ να παίρνω και την κόρη μου εκεί», εξήγησε για τα επόμενα βήματά της στο άμεσο μέλλον.

Gigi Hadid

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ