H Βασιλική και ο Φίλιππος διακατέχονται από μία μεγάλη αγάπη η οποία δυστυχώς, όπως θα δούμε στη συνέχεια της δραματικής σειράς «Η γη της ελιάς» που προβάλλεται στο MEGA, σε αυτή τη φάση της ζωής τους δεν είναι αρκετή για να τους κρατήσει ενωμένους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του 7 ΜΕΡΕΣ TV, σύντομα το ζευγάρι οδηγείται στα άκρα. Αιτία στέκεται η αρνητική στάση της Βασιλικής προς την ετεροθαλή αδελφή της, την Αριάδνη. Συγκεκριμένα, η κοπέλα εξακολουθεί να την αποφεύγει και το γεγονός αυτό ενοχλεί ιδιαίτερα τον σύζυγό της. Ο Φίλιππος είναι πολύ ευαισθητοποιημένος με το εν λόγω ζήτημα, καθώς από τη μία πλευρά έχει χάσει τη δική του αδερφή, τη Στέλλα, ενώ παράλληλα έχει ανακαλύψει ότι είναι ετεροθαλή αδέλφια με την Ειρήνη και την έχει αγαπήσει πολύ.

Μάλιστα βρίσκεται κοντά της με κάθε τρόπο ως φίλος -καθώς εκείνη αγνοεί την αλήθεια που τους ενώνει και της συμπαραστέκεται σε όλα. Με γνώμονα λοιπόν τα δικά του αισθήματα και τις ηθικές αξίες του έχει, δεν μπορεί να καταλάβει τη σκληρή στάση της γυναίκας του απέναντι στην Αριάδνη. Έτσι αποφασίζει να της μιλήσει ανοιχτά και η κουβέντα τους οδηγείται σε ένα μεγάλο καυγά, ο οποίος δημιουργεί μεγάλη ρήξη στον γάμο τους, καθώς λένε μεγάλες και βαριές κουβέντες. Μάλιστα, το ίδιο βράδυ, η Βασιλική βλέπει έναν άσχημο εφιάλτη και φοβάται μήπως συμβεί κάτι άσχημο. Δυστυχώς το προαίσθημα της βγαίνει αληθινό μιας και τις επόμενες ημέρες το κλίμα ανάμεσα σε εκείνη και τον Φίλιππο εξακολουθεί να είναι τεταμένο. Όταν ο νεαρός την παρακινεί για ακόμα μία φορά να τα βρει με την Αριάδνη, ακολουθεί ανάμεσά τους ένας νέος επικός τσακωμός που έχει ως αποτέλεσμα η κοπέλα να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από το σπίτι μαζί με την κόρη τους.

Βρίσκει λοιπόν καταφύγιο στο σπίτι της μητέρας της. Ο ξαφνικός αυτός χωρισμός ανάμεσά τους μαθαίνεται γρήγορα στη Μάνη και η Χάιδω με τον Στάθη και τα υπόλοιπα αγαπημένα τους πρόσωπα προσπαθούν να τους βοηθήσουν να τα ξαναβρούν. Αντίθετα, η Αρετή χαίρεται με τις εξελίξεις. Μάλιστα πλέον έχει τη δυνατότητα να επηρεάζει αρνητικά την κόρη της τόσο για τον γάμο της όσο και για την Αριάδνη, δηλητηριάζοντάς την ακόμα περισσότερο. Και η Βασιλική απομακρύνεται περισσότερο από τον Φίλιππο και ο χωρισμός τους μοιάζει οριστικός.

Ώρες αγωνίας για Κωνσταντίνο & Ισμήνη

Πολύ δύσκολες ώρες πρόκειται να βιώσουν στα νέα επεισόδια της σειράς, ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη εξαιτίας ενός απρόσμενου συμβάντος. Η μικρή Αιμιλία, έχει ένα ξαφνικό ατύχημα μέσα στο σπίτι, το οποίο είναι αρκετά σοβαρό και έτσι το παιδί διακομίζεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Μάλιστα το περιστατικό συμβαίνει ενώ οι γονείς της μικρής δεν βρίσκονται κοντά της αλλά είναι απασχολημένοι στις δουλειές τους. Επομένως, η γυναίκα που προσέχει την Αιμιλία τους ενημερώνει άμεσα και εκείνοι σπεύδουν με κομμένη την ανάσα στο νοσοκομείο.

Ώσπου να φτάσουν εκεί χιλιάδες τρομακτικές σκέψεις περνούν από το μυαλό τους και οι καρδιές τους κοντεύουν να σπάσουν ώσπου να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει στο παιδί τους. Φτάνοντας στο νοσοκομείο ο γιατρός τους ενημερώνει π σε τι κατάσταση βρίσκεται η Αιμιλία και πως πρέπει να νοσηλευτεί. Φυσικά το ζευγάρι δεν φεύγει στιγμή από το πλάι της μικρής. Παράλληλα, για τις δραματικές εξελίξεις ενημερώνονται και τα αγαπημένα τους πρόσωπα και ο Λυκούργος σπεύδει για να είναι στο πλευρό της κόρης και της εγγονής του.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ