Η σειρά του Alpha Κύπρου “Η Γη της Ελιάς” αποτελεί μια νέα αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών, αφού το ταλαντούχο cast και οι δημιουργοί της σειράς έχουν κατορθώσει να συνεπάρουν το κοινό, ενώ οι εικόνες από τη Μάνη ταξιδεύουν.

Ο Ανδρέας Γεωργίου φαίνεται να απολαμβάνει πολύ το νέο τηλεοπτικό του εγχείρημα, όπως φαίνεται ότι απολαμβάνει και τα backstage, καθώς αποφάσισε να μας βάλει στο set μέσα από τα social media που διατηρεί.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και δημιουργός απαθανάτισε όσα διαδραματίζονταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ενώ παράλληλα φωτογράφισε τους πρωταγωνιστές και μας έδωσε νέες εικόνες από τα μέρη που πραγματοποιείται “Η Γη της Ελιάς”.

Όπως ο ίδιος είχε δηλώσει στη συνέντευξή του στη Μάνια Καπαράκου η βοήθεια των κατοίκων της Μάνης ήταν πολύτιμη, λέγοντας χαρακτηριστικά στο 7 Μέρες Tv: «Η αλήθεια είναι ότι μας βοήθησαν πάρα πολύ με τους χώρους, μας εξυπηρέτησαν με ένα σκάφος που χρειαστήκαμε, μας άνοιξαν τα Σπήλαια του Διρού, τα οποία ήταν κλειστά λόγω της κατάστασης. Νιώσαμε πολύ όμορφα. Η φιλοξενία ήταν τρομερή».

Ο Ανδρέας Γεωργίου, όμως, κοινοποίησε και μια σειρά από βίντεο, όπου συνομιλούσε με τους υπόλοιπους συντελεστές, και παράλληλα έκανε χιούμορ. Όπως θα δείτε, οι τοποθεσίες συνεχίζουν να καθηλώνουν και το ταξίδι στη Μάνη δεν σταματά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ