Η Φαίη Σκορδά έδωσε το «παρών» σε event της εταιρίας SKECHERS στην Καλλιθέα και παραχώρησε δηλώσεις στους reporters τόσο για την εκπμπή που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ, «Πρωινό μας», όσο και για τα νούμερα τηλεθέασης και την Δούκισσα Νομικού.

«Ακόμα είναι πολύ νωρίς. Είναι μια πολύ συνειδητή απόφαση και επιλογή. Περνάμε καλά, κάτι που μού είχε λείψει. Όχι ότι δεν περνούσα καλά πριν αλλά μού είχε λείψει το κομμάτι της ψυχαγωγίας πριν. Έχουμε ακόμα δρόμο, χρειαζόμαστε αλλαγές, δεν το έχουμε βρει ακόμα 100%. Είμαι σίγουρη ότι θα αποδώσει», ανέφερε αρχικά η διάσημη παρουσιάστρια.

Παράλληλα, η Φαίη Σκορδά ξεκαθάρισε ότι θα γίνουν προσθήκες στο «Πρωινό μας», ενώ αποσαφήνισε πως δεν θα γίνουν αποχωρήσεις: «Δεν ξέρω τι γράφεται… Σε καμία περίπτωση δεν θα αποχωρήσει κάποιος. Πάντα βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης».

Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά εξήγησε και τον τρόπο σκέψης της απέναντι στα όσα διαδραματίζονται κοινωνικά και στην προβολή τους από στην τηλεόραση, λέγοντας: «Τα τελευταία χρόνια διαχειριστήκαμε πολύ ωραία και σωστά θέματα επικαιρότητας. Αυτό ξεκίνησε με το κίνημα metoo. Αλλά πια σαν τηλεθέατρια και σαν μαμά αισθάνομαι πως με αυτά τα θέματα από το πρωί, υπάρχει μια εξοικείωση και δεν είναι ωραίο. Υπάρχουν άνθρωποι που το διαχειρίζονται πολύ σωστά και με δημουσιογραφική δουλειά που σέβομαι».

Σε ερώτηση για τον Γιώργο Λιάγκα, και στο αν είναι ένας από εκείνους που διαχειρίζονται με ορθότητα τα θέματα επικαιρότητας, ανέφερε: «Δεν θα μιλήσω συγκεκριμένα για το ποιος κάνει καλά τη δουλειά του ή όχι».

Τέλος, η Φαίη Σκορδά μίλησε για τη Δούκισσα Νομικού, τονίζοντας: «Η Δούκισσα μου αρέσει πάρα πολύ, είναι εξαιρετική στη δουλειά της. Τη Δούκισσα πάντα θα την ήθελα στην ομάδα μου. Μπορεί κι η ίδια να έχει ένα πρότζεκτ και θα τα πάει πολύ καλά. Δεν θα μπω καθόλου στη διαδικασία (να απανατήσω για την αποχώρησή της από το “Πρωινό”)».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ