Το πιο δημοφιλές trend στο Tik Tok αποφάσισε να κάνει με τη σειρά της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο άγνωστες πτυχές της ζωής της, μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Το συγκεκριμένο trend έχει να κάνει με ορισμένες άγνωστες πληροφορίες για τον καθένα τις οποίες άμα επιθυμεί μοιράζεται σε ένα σύντομο κείμενο.

Το Tik Tok trend που έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποφάσισε να κάνει του trend αποκαλύπτωντας: «Είμαι 36 χρόνων. Έχω δύο εταιρίες με ρούχα. Μαρέσει το surf και το pole dancing. Έχω 15 γάτες και έναν σκύλο. Ακούω punk rock. Λατρεύω τα ταξίδια. Μπορώ να ζήσω μόνο με σούπες. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς την οικογένειά μου. Έχω τις ίδιες (3) κολλητές εδώ και πολλά χρόνια. Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν μπαίνω σπίτι, είναι να αλλάζω ρούχα. Περνάω καλά αγοράζοντας κατσαρόλες & τάπερ. Κάθε εβδομάδα κάνω ψυχοθεραπεία. Έμαθα να αγαπώ, να φροντίζω τον εαυτό μου και να αντιμετωπίζω τους φόβους μου τον τελευταίο χρόνο. Και τα καλύτερα πράγματα είναι αυτά που θα έρθουν.».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ