Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε η Εβελίνα Παπούλια και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους γάμους της.

«Εντάξει, το κεφάλαιο γάμος… Είναι σαν να είμαι διπολική σε αυτό. Ένα κομμάτι μου θέλω να είναι αφοσιωμένο και να ανήκει κάπου κι ένα άλλο κομμάτι μου πνίγεται αν δεν έχει την απόλυτη ελευθερία», ανέφερε η ηθοποιός.

«Ήταν και στα τελειώματα κι εγώ είμαι ένας άνθρωπος παρορμητικός. Δηλαδή αν μου γινόταν μία πρόταση με τρέλα, θα έλεγα ναι και θα ζούσα έτσι. Αν το σκέφτομαι, ήδη το ναι είναι στην φθορά. Είναι σαν αν δίνω ένα δίπλωμα χωρισμού εκείνη την ώρα». σημείωσε η Εβελίνα Παπούλια.

εβελίνα παπούλια
Για τον δεύτερο γάμο της η ηθοποιός δήλωσε: «Ναι, ισχύει ότι χώρισα την ίδια ημέρα, απλά πήγα μετά από μήνα να πάρω τα πράγματα μου κι έφυγα. Δεν έχεις ακούσει που λένε ότι γυρνώ και λέω ποιος είναι αυτός δίπλα μου; Είπε μια ατάκα που μου την σβούριξε και λέω εντάξει δεν ξέρει τίποτα για εμένα. Είμαι παρορμητική. Ξέρω τους λόγους που θα πω ως εδώ».

«Ήξερα ότι οι Δύο ξένοι θα γίνουν επιτυχία», είπε η Εβελίνα Παπούλια και συνέχισε λέγοντας στη Μπέττυ Μαγγίρα: «Περνούσαμε δύσκολα στα γυρίσματα της σειράς». Ακόμα, αναφέρθηκε στο #metoo, αλλά και στην κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ