Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Στράτος Πατσατζής, καθώς ο ερχομός του γιου τους τούς χαρίζει όμορφες στιγμές και η ζωή τους πλέον έχει πάρει ένα πιο παιχνιδιάρικο χρώμα.

Η δημοφιλής ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της τέλη Οκτωβρίου, κάτι που γνωστοποίησε με ανάρτηση στο instagram, γράφοντας: «31/10 Η πρώτη μέρα της ζωής σου, η καλύτερη μέρα της δικής μου».

Ο φωτογραφικός μας φακός απαθανάτισε την Ευαγγελία Συριοπούλου και τον Στάτο Πατσατζή με τον γιο τους στο “Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος”, ενώ όπως θα φαίνεται ο σύζυγός της αποτελεί έναν τρυφερό πατέρα, αφού φρόντιζε πολύ τον μικρούλη.

Η ηθοποιός έδειχνε να έχει επανέλθει και το look της ήταν καλαίσθητο, έχοντας επιλέξει μπεζ παλτό, ταμπά μπότες και ένα ωραίο φόρεμα. Όμορφο να βλέπεις χαρούμενες οικογένειες, δε νομίζεις;

«Ήταν μια φυσική εξέλιξη. Είμαστε 11 χρόνια με τον Στράτο οπότε κάποια στιγμή θα γινόταν, χωρίς άγχος, είχε δηλώσει η Ευαγγελία Συριοπούλου στο “Happy Day” παλαιότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ