Πολλοί αθλητές, καλλιτέχνες αλλά και πολιτικοί στέκονται στο πλευρό της Σοφίας Μπεκατώρου μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχθηκε από παράγοντα της Ομοσπονδίας. Μάλιστα, οι καταγγελίες της ανοίγουν τον “ασκό του Αιόλου” για δημοσιοποίηση και άλλων ανάλογων περιστατικών.

Η πρώην πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ Έρρικα Πρεζεράκου με ανάρτησή της στο Instagram, υποστηρίζει ανοιχτά την Ολυμπιονίκη και αναφέρει ότι η «σεξουαλική παρενόχληση δεν έχει να κάνει μόνο με τον χώρο του αθλητισμού. Aναδύθηκαν περιστατικά που είχα απωθήσει, ανθρώπων με ερωτική πρόθεση η προσέγγιση κατά την διάρκεια του αθλητισμού».

Πάντα στην ζωή μου παρατηρούσα το προτιμούσα από το αντιδρώ .. ήταν πιο σημαντικό για μένα να γνωρίζω την αλήθεια του άλλου για να μπορώ να απομακρύνω το «κακό» από την ζωή μου… όμως αυτό είναι αρκετό? Πως θα εξελιχθεί ο άλλος αν ζει χωρίς τις συνέπειες των πράξεων του? Αυτό μας διδάσκει η @sofiabekatorou. Η αλήθεια πάντα αναδύεται στο τέλος και κερδίζει τον αγώνα. Η αλήθεια της @sofiabekatorou τερμάτισε μετά από 20 χρόνια. Σημασία δεν έχει το πότε.. ούτε το πως.. Σημασία εχει ότι έκοψε στα δυο το νημα της σιωπής.. Και της δικής της σιωπής και της δικής μας .. Προσωπικά αναδύθηκαν περιστατικά που είχα απωθήσει, ανθρώπων με ερωτική πρόθεση η προσέγγιση κατά την διάρκεια του αθλητισμού… όμως η σεξουαλική παρενόχληση δεν έχει να κάνει μόνο με τον αθλητισμό.. Είναι χιονοστιβάδα.. Καθε σπίτι..καθε οικογένεια..κάθε γειτονιά.. κάθε σχολείο..έχει τον κακοποίητη της.. Τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας.. Η τον άνθρωπο του διπλανού δωματίου.. Κακοποιητές υπεράνω υποψίας.. Αυτή είναι η αλήθεια που χρειάζεται να τερματίσει.. Η πιο σκληρή αλήθεια.. Έστω και τώρα στο τέλος.. στην εκπνοή.. @sofiabekatorou πάντα σε εκτιμούσα και σε θαύμαζα .. σε ευχαριστώ για όσα μας διδάσκεις”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ