Στις αρχές Αυγούστου και ενώ βρισκόταν σε διακοπές, η Έρρικα Πρεζεράκου είχε ένα σοβαρό ατύχημα όταν το σκάφος στο οποίο επέβαινε.

Κάποια στιγμή η αθλήτρια έπεσε από το σκάφος και η μηχανή του ακρωτηρίασε τα τέσσερα δάχτυλά της, ωστόσο οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν τα τρία και να τα συγκολλήσουν.

Τότε τα δημοσιεύματα είχαν γράψει ότι ο φίλος της οδηγούσε το σκάφος, κάτι το οποίο διέψευσε η ίδια χωρίς να δώσει λεπτομέρειες. Όπως αναφέρει σήμερα δημοσίευμα της εφημερίδας “On time” η Έρρικα Πρεζεράκου, είχε χωρίσει λίγο καιρό πριν το ατύχημα.

Ο σύντροφός της ήταν ο στενός συνεργάτης της Τίτος Καταλαγαριανάκης, και ήταν μαζί πέντε χρόνια. Ωστόσο, αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν και να παραμείνουν φίλοι και συνεργάτες.

Όπως διαβάζουμε μάλιστα, οι δυο τους είχαν χωρίσει λίγο καιρό πριν από το ατύχημα, ωστόσο η Έρρικα Πρεζεράκου είναι πολύ χαμηλών τόνων και αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή. Ο Τίτος βρίσκεται στο πλευρό της πρώην συντρόφου του Έρρικας Πρεζεράκου μετά το ατύχημα, καθώς οι δυο τους έχουν άψογη σχέση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ