Η Ναόμι Μπάιντεν ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Πίτερ Νιλ, το απόγευμα του Σαββάτου. Πρόκειται για τον πρώτο γάμο που πραγματοποιείται στον Λευκό Οίκο εδώ και δύο δεκαετίες και τον 19ο,κατά τη διάρκεια των ετών, που έλαβε χώρα εκεί.

Παρουσία 200 περίπου καλεσμένων, η τελετή διήρκησε μία ώρα. Χωρίς να επιτρέπεται η είσοδος σε δημοσιογράφους, υπάρχουν ελάχιστες φωτογραφίες από την ώρα του μυστηρίου και της δεξίωσης στον κήπο του Λευκού Οίκου.

Η 28χρονη δικηγόρος εντυπωσίασε μέσα στο Ralph Lauren νυφικό της, φτιαγμένο από οργάντζα και δαντέλα, με μακριά μανίκια και ψηλό λαιμό που θύμιζε το γαμήλιο φόρεμα της Γκρέις Κέλι. Τα μαλλιά της στόλιζε ένα μεταξωτό πέπλο με κεντημένες λεπτομέρειες. Στο πλευρό της βρέθηκαν τρεις παράνυφες, οι αδερφές της και η αδερφή του καλού της, οι οποίες φορούσαν πετρόλ φορέματα.

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η σύζυγός του Τζιλ βρέθηκαν, φυσικά, στο μυστήριο ενώ ο πατέρας της νύφης, Χάντερ Μπαίντεν, κάθισε στην πρώτη σειρά κρατώντας αγκαλιά τον 2χρονο γιο του Μπο. Δίπλα του ήταν η σύζυγός του Μελίσα Κοέν, ενώ η μητέρα της νύφης καθόταν στην άλλη πλευρά του Χάντερ.

Ο Τζο Μπάιντεν, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφία από την γαμήλια τελετή, που εικονίζει τον ίδιο με τη σύζυγό του και τους νεόνυμφους. Η λεζάντα της φωτογραφίας, αναφέρει: «Συγχαρητήρια Ναόμι και Πίτερ. Σας αγαπάμε!».

Οι υπόλοιπες φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ανέβηκαν στο account της εταιρείας που ανέλαβε τη διοργάνωση.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ