Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι χώρισε από τον Σεμπάστιαν Μπέαρ και από το διαζύγιό τους κι έπειτα έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητητας!

Οι παπαράτσι την ακολουθούν σε κάθε βήμα της καθώς επιθυμούν να την απαθανατίσουν με τον νέο σύντροφό της. Τής είχαν χρεώσει τον Μπραντ Πιτ, τον πρώην της Κιμ Καρντάσιαν, Πιτ Ντάβιντσον και αρετούς ακόμα.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο κυνηγητό των παπαράτσι και πώς αυτό έχει επηρεάσει την πρσωπική ζωή της. Στο podcast του «High Low» εξήγησε ότι τον τελευταίο καιρό δεν ήθελε να δεσμευτεί με κανέναν και απολάμβανε τις περιστασιακές συναντήσεις της με τύπους που την ελκύουν.

 Έμιλι Ραταϊκόφσκι

«Κάθε φορά που βγαίνω ραντεβού όλοι το ξέρουν… Aκόμα και τα άλλα ραντεβού μου το βλέπουν και γίνεται κάπως δύσκολο». Αυτό είναι κάτι που φαίνεται να ενοχλεί το μοντέλο, καθώς δεν της αρέσει να ξέρει αν οι άντρες που βλέπει βλέπουν άλλες γυναίκες ταυτόχρονα!

«Ήταν ένα δύσκολο να το αντιμετωπίσω και το όλο θέμα μου έχει προκαλέσει πολύ άγχος… κατά καιρούς νιώθω ντροπή και σαν να πρέπει να ζητήσω συγγνώμη», τόνισε η Έμιλι Ραταϊκόφσκι.

Επιπλέον, η Ραταϊκόφσκιτου εξήγησε ότι πολλές από τις σχέσεις της ήταν περίπλοκες και έχουν γίνει καπνός λόγω «των μέσων και των παπαράτσι που ακολουθούσαν και προκάλεσαν μεγάλη πίεση».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ